RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kalamar Avımız (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9668)

Raif Yelkenci 06-09-2011 17:58

Tebrikler güzel geçmiş kalamarlarda harika paylaştığınız için teşekkür ederim.

paşalı 06-09-2011 20:34

Tamer kardeşim paylaşımdan dolayı teşekkürler.Kalamar ve kopesler muhteşem.

avlar 07-09-2011 06:08

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 112201)
Çeşme ve Güzelbahçe bölgesinde kalamarın avlanışı birbirine çok benzerlik gösterir hemen hemen burda hangi takıma saldırıyorsa orası içinde geçerlidir. Fakat arka denizlere geçildiğinde iş anında değişmektedir yani seferhisar, gümüldür vs yerlerde çok farklılık göstermektedir.
DTD'nin hanos modelleri gerçekten yıllarca çok verim verdi ve geçen sene çıkan hanos ve barbuna daha çok benzeyen modeli resmen harikalar yaratır şekilde av yaptı. DTD'nin Eskiden kemeraltında olan Hisar avda her zaman bulunduğunu biliyorum, şimdi karabağlar, gaziemir taraflarına bi yere taşınmış diye duyumlar aldım ama hiç gidip bakmak nasip olmadı..

Ben Güzelbahçe'de kalamar avını gece sırtı çekerek yaptım.Ondada Strike Pro ve Rapala'nın sırtı zokaları iyi sonuç verdi.Hisar avıda araştırdım Karabağlar'da satışa devam ediyorlarmış.Paylaşımlarınız için çok teşekkürler,rastgelsin.

avlar 07-09-2011 06:10

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 112222)
Tebrikler güzel geçmiş kalamarlarda harika paylaştığınız için teşekkür ederim.

Çok teşekkürler, daha iyileri sizlere rastgelsin inşallah.

avlar 07-09-2011 06:14

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 112225)
Tamer kardeşim paylaşımdan dolayı teşekkürler.Kalamar ve kopesler muhteşem.

Teşekkürler,bence kalamar avının en güzel yanı tekneyi görünce fışkırttığı mürekkepten dolayı herkesin kaçışma anı:) çok eğlenceli.Sizlerede iyi avlar diliyorum.

cigo45 07-09-2011 07:55

paylaşım için teşekkürler afiyeet nolsun.

avlar 07-09-2011 10:16

Alıntı:

cigo45 tafarından gönderildi (Mesaj 112231)
paylaşım için teşekkürler afiyeet nolsun.

Teşekkürler, daha iyileri sizlerle olsun.

Anıl ÜNALAN 07-09-2011 10:59

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 112227)
Ben Güzelbahçe'de kalamar avını gece sırtı çekerek yaptım.Ondada Strike Pro ve Rapala'nın sırtı zokaları iyi sonuç verdi.Hisar avıda araştırdım Karabağlar'da satışa devam ediyorlarmış.Paylaşımlarınız için çok teşekkürler,rastgelsin.

Güzelbahçe'de sırtıyla da güzel kalamar alınır ama daha zamanı değil kalamar daha sırtıya düşmez ;) düştüğünde size strike prodan çok önerebileceğim takımlar olacaktır :)

avlar 07-09-2011 11:49

[quote=Anıl ÜNALAN;112236]Güzelbahçe'de sırtıyla da güzel kalamar alınır ama daha zamanı değil kalamar daha sırtıya düşmez ;) düştüğünde size strike prodan çok önerebileceğim takımlar olacaktır :)[/QUOTE Sanırım bu aydan sonra dolunay olduğu geceler denenebilir.Geçen sene Ocak ayına kadar epey sırtıya gitmiştik.Çokta bereketli geçiyordu.İnşallah bu senede iyi haberler gelir.Önerilerinizi bekliyorum.

Saat 14:39.