![]() |
Şu an için oldukça memnunum.
|
fehmi kardeşim eğer makinayı almadıysan ve tl de biraz daha yukarı çıkabilirsen sana şekspir mach.3 6000 modelini tavsiye edeceğim şu nedenle mach.3 6000 8 bilyalı çok seri bir makina ayrıca nomal kafa haricinde 2 adet yedek kafa mevcut 1 si sörf kamışlarda kullanım için 2.si ise kıyıdan atçek için ayrıca teknedede kamışla hatta jigde dahil olmak üzere kullanabilirsin sevgilerimle.
|
mazhar bey henüz makine almadım ,
söylediğiniz makineyi bulamıyorum kaç metre misina alır ?bir de nerden bulabilirim nette bulamadım . |
Herkese merhaba;
Okuma distance surf pro nun büyük düşli durumu nedeniyle iki-üç istavrit bindiğinde sarmada sorun yaşadığına ilişkin serzenişlere başkaca forumlarda rastlemıştım. Ryobi nin Surf modelide var. ama pahalı. bence de SPRO fiyat/performans açısından en uygunu |
internet siteleri
Alıntı:
|
fehmi abi sana yemin ederek söylüyorum bizim tanıdık lüfer + poşet + 250 gr kurşun + akıntı + rapala ile banax 4000 makina kullanıyor kolunu yorar ama balık mı geldi rahat alırsın özellikle beklemeli avlarda süper 1 kg lik mırmırı ben alamadım ama bizim tanıdık aldı ... hıım bide bende düşündüm eğer 5 kg lık 7 kglık balık geldi olurmu olur mesela levrek geldi artık o iş sana kalmış usta balıkçı onu hemen çekmeye çalışmaz yorarak alırsın o balığı merak etme yani belgesel izleriim her gün adam bile 1 milyar lık kamışla balığı yorarak alıyor ... bence banax 4000 al derim ve birde ecusima 8000 vi ama bence banax al yine 2 sinide
|
banax sx 4000 alın derim , 250 gr kurşun + çinekop + poşet + akıntı gayet güzel çekiyor cok dayanıklı , balık atladığında lüfer vs. duraklama yapmadan balığı alırsın .
|
Saat 15:31. |