![]() |
Ustam tebrikler güzel bir av olmuş. Bu arada nerelere açıldınız tekneyle? Yakın biryerlerdeyse ziyaret etmek isteriz.. Rastgele
|
Hemşerim,şansın her zaman senden yana olsun.Ayrıca afyet olsun.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
tebrikler tuncay bey belgesel gibi olmuş herçeşit balık var.
afiyet olsun |
tuncay kardeşim tebrik ederim güzel bir av yapmışsın herhalde kurtlar dökülmüştür artık. Balon balığını yememen çok isabetli olmuş yalnız 2. resimde çütre (Domuz) balığı gördüm onun eti çok lezzetlidir. şiddetle tavsiye ederim ancak derisi çok sert tulum çıkarıp öyle pişirmen gerekiyor (Ben yağda kızarttım çok güzel oldu).
Ellerine sağlık artık tam bir usta olma yoluna girdin. bundan sonra senin bileğini bükemediğimiz için öpmek zorunda kalırız herhalde tüm arkadaşlarımıza duyurulur Sağlıcakla kal tekrar tebrikler Rastgele |
tuncay avlar ve rapor için tebrik ediyor sevgilerimi yolluyorum
|
Tuncay abi herşey iyi güzel olmuşta :helal: en güzeli avatar resmini değiştirmen olmuş. Eskisine ilkbaktığımda masada hamur açıyorsun zannetmiştim.:deli: Dikkatli bakınca balıkları fak ettim.:hıııı::hıııı::deli:
Lambukada yakışmış eline hani.:cool: Bundan sonra bu avatar seni epey idare edecek herhalde. :D Daha irisini yakalaman pek mümkün gözükmüyorda.:D |
Tuncay abi tebrikler.4 mevsimi bir arada yaşamak gibi olsa gerek.
|
Abi resimler güzel ama esas resmi çekilecekler kalmış.
Bacanakla benim antenli mercanlarda olsa resimlerin arasında daha güzel olurmuş. |
Tuncay abiii :)
Güzel av olmuş tebrik ediyorum seni, yalnız o balık telefonda tarifleştiğimiz gibi peygamber balığı değil başka bir familya, hakkında çok bilgiye sahip değilim tekrardan söyleyim :) Devamını ve daha güzellerinin seninle olmasını diliyorum. Balık akını başladı haberin olsun :) |
Saat 10:03. |