RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Uskumrular bizi hiç bırakmasınlar.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9952)

EAKSOY 01-11-2011 22:49

Süleyman abi herşey icin tekrar teşekkür ediyoruz sana, güzel bir günü daha geride bıraktık, sıra daha da güzellerine gelir inşallah :)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

pendikli balıkçı 02-11-2011 00:11

Süleyman kaptan uskumrular seni hiç bırakmaz inşallah.Sayende her hafta gözümüz şenleniyor.Rastgele kaptan.

Ahmet TARİH 02-11-2011 07:52

Süleyman abi ben bu uskumruların kolyozların palamutların istavritlerin sana aşık olduğunu zaten seni bırakamıyacaklarını biliyorum. Onların olmadığı bir av fotoğrafı yok zaten maşallah. Ama bu karelerde bir şek eksik. Oda ÜSTAT KARABULUT.
Bir iki karede kendi resmini koyda yüzünü görelim özlem giderelim abi.
Bu arada bu paylaşım son darbeyide vurdu bana. İstanbuldan bize bi kısmet çıkmıyor. Arkadaşların kanına gireyimde bir hafta sonu aşağı doğru yanınıza gelelim. Hertürlü hasrete son verelim inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.

CEMAKO 02-11-2011 08:26

Süleyman abi nedir bu uskumruların sizden çektiği
güzel avlar yapıyorsunuz
Tebrik ederim.

avlar 02-11-2011 09:43

Süleyman abicim eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş,rastgelsin.

gonencsenkal 02-11-2011 11:05

Kaptaqn eline sağlık uskumrular harika :)

kaptankarabulut 02-11-2011 17:59

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 115436)
Üstad ım Maşallah diyeyimde Nazar değmesin.çıktığın avların en kötüsü böyle olsun.Rastgele.Haa bu arada tavlayı ne kadar bildiğini merak etmeye başladım.İnşallah bir gün karşılaşırızda bir tavla atarız.çok iyi bilmem ama iyi oyuncu olduğum rakiplerim tarafından söylenir. Tekrardan Rastgele.

Hayrettin biladerim öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim.Sizlerin de bol ve bereketli avlarınız olsun.Tavla konusuna gelince.Ya ben çoluk cocukla muhattap olmam..:D :D

Bakma sen bağzı arkadaşların konuştuğuna veririm tavlayı koltuk altlarına gönderirim.:D :D

Ama seninle de inşallah bir gün kozlarımızı paylaşırız..:D :D

kaptankarabulut 02-11-2011 18:01

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 115438)
Kaptanım havalar müsade etse çok güzel şeyler yapacağız buna inanıyorum.
Deniz müsade ettiği sürece uskumrunun peşindeyiz haberleri olsun ;) :)
Tüm ekibi kutluyorum.

Aynen öyle anıl,İzmir çukurunu terk edene kadar peşlerinden koşmaya devam..:D :D

kaptankarabulut 02-11-2011 19:01

[quote=Murat ÇAKMAKÇI;115453]Belliki öğrenmişin biz karışığını oynarız mülteci,hepyek,hapis.Senin oynadığına burada kıs tavlası deriz benim için çocuk oyuncağı sana 4 avans 5 de çıkacaz yalınız zarlar karşıya deyecek:DYenilen çayı demler:helal:[/QUOT

Murat senin o dediklerini ben unutmuştum..Oynarken belki hatırlarım..:D :D

kaptankarabulut 02-11-2011 19:03

Alıntı:

EAKSOY tafarından gönderildi (Mesaj 115459)
Süleyman abi herşey icin tekrar teşekkür ediyoruz sana, güzel bir günü daha geride bıraktık, sıra daha da güzellerine gelir inşallah :)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Ersoy bende sizin gibi güzel dostlar edindiğimden son derece mutluyum.Umarım hep birlikte çok daha güzel avlarımız olur..

Saat 21:21.