![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 gundur istanbuldaydım siteye girmek mumkun olmadı. gece kazıklıya kaçıyoruz kırmızı çalışalımmmmm
cumle aleme rastgelsin. Bu arada Tuncay bey lutfen kırmızı sizi şaşırtmasın. nooldum demiycen noolcam diycen |
Alıntı:
sana yaptığım fantazi takımla kırmızı alman gerekiyor artık ;););) |
Super bir av olmus, ellerinize saglik.
|
Way way wayyyyyyy.....
Abi ne yaptın sen böyle kuzu olmuş mercanlar. Vallahi senin artık seviye atlaman lazım gibime geliyor. Yakında Sinaritler, Trançları görürüz inşallah. . Bende balık tutamamaktan dolayı yakında eve akvaryum kuracağım ve oltayı atıp evde takılacağım. Hasret kaldım tutmaya. . Sayenizde gözlerim şenlendi. Ayrıca öyle bir yazmışsınki sonuna kadar okudum ve yaşadım resmen. Eline emeğine sağlık üstadım :) :) :) Tüm ekibi ayrıca kutlarım. |
dostlar merhaba umarım herkez iyidir cumartesi hava gayet güzeldi denizde verimliydi ama pazar malesef hava azizliğine uğradık dostlarımıza güzel bir av günü yaşatamadık karagöz mercan çupra derken birden hava yükseldi ve koya döndük birkaç avlak yerine dolaştık ama koydada dalgadan avlanamadık yani pazargünü istediğimiz verimi alamadık umarım gelecek günler daha güzel av günleri yaşatırız dostlarımıza. yüreğinizden sevgi eksik olmasın görüşmek üzere.
|
dostlar merhaba tuncayım sizin gibi ustalarla avlanmak gerçekten çok keyifli ben denizi tekneyi avlanmayı avlandırmayı seviyorum zevk alıyorum sizler gibi dostlarla avlanmak ve onlara hizmet etmekten zevk alıyorum ustalarla beraber olmak çok güzel görüşmeküzere sevgiyle kalın.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada üstadlık mertebesine daha 40 fırın ekmek yemem lazım ben sadece balık tutmayı seviyorum nasibimde açık olunca alıyoruz bir seyler değerli yorumların için teşekkürler |
Alıntı:
hafta sonu görüşürüz allaha emenet olun |
Alıntı:
|
Tuncay bey maşallahınız var antenliler harika :)
İzmir'e de bekliyoruz uğurlu ayağınızla sizi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla maşşallah demekten başka bişey gelmiyor aklıma şu anda.harika ötesi mercanlar.tebrik ederim.aslında formdaki kazıklıya ait olan raporları okuyunca gelmek istemiyo değilim ama biryandanda bazı arkadaşların olumsuz raporlarınıda okuyunca ikilemde kalıyorum.bakarsın bi gün cıkıp gelmişim.tekrar tebrikler arkadaşım.
|
Alıntı:
|
bu roporun sonuna yazılabilecek son yorum :) resimde gördüğünüz kırmızı sultanları yedikkkk hemde ağlatmadan. bu arada stoklarımız tükenmiş en kısa zamanda balığa gitmek şart oldu nerelere gitsek bilmem ki :)
|
Gel vatandaş gel. Balığın kralı burada gel. Bir gelen pişman birde gelmeyen.
Buraya gel kardeş. Eli boş dönsende gam yemezsin. Boğazda, enfes manzarada mis gibi bir kahvaltı yaptık. Çaylarımızı içtik. Sohbet ettik diye avutursun kendini. Burda bahanemiz çok. |
Tuncay Kardeşim tekneyi satılığa çıkardım, satılmadan bu taraflara gelebilirseniz bu pazar jig düşünüyordum. Bu arada mercan-çipuraya da bakabiliriz. (Buralarda hava bayağı kötü, umarım pazara kadar düzelir.) Yalnız ''Bakabiliriz'' diyorum, ''tutabiliriz.'' diyemiyorum:) Ona göre hazırlayın kendinizi...Hoşçakalın.
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kırmızı sevgililerim al yanaklı güzellerim özlüyorum sizi aramıza ayrılık girdi ama sevgimiz baki :)
|
hastayım balığa gitmem yasaklandı şimdiden özledim antenlileri çıpraları ahh ahhh artık eski raporları okuyacağım sanırım
|
Alıntı:
|
Saat 13:10. |