RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   14/01/2007 gümüldür raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2232)

mufi 15-01-2007 17:27

Onur afiyet olsun..şansın bol olsun...
ama şu ifadene bayıldım
NOT : Benim tuttuğum balıkların diğerlerinden ayrı olarak tepside durmasının sebebi daha balığa çıkmadan sipariş almış olmam nedeniyle onların önceden rezerve edilmiş olmasıdır … Allah yüzümü kara çıkarmadı , yoksa siparişi veren zatımuhterem “ben 1-2 haftalık balık yemem kardeşim” dediği için sanırım bana halin yolları görünecekti …

harikasın...

igmsva 15-01-2007 18:18

bu ne yaaaa

onurum valla sana kilo kilo kurşunda artık fayda etmez kardeşim. yani hakkatten boynuz kulağı geçermiş derler doğruymuş. solladın geçtin herkesi yaaa. benide çatır çatır çatlattın diyar ellerde. helal olsun aman göze dikkat.........

eşref sürek 16-01-2007 01:18

harika balıklar bizim buradada cıkıyor ama oralar daha bereketli resimler harika rastgele

Güven ÖZYELDAN 16-01-2007 05:38

1 Eklenti(ler)
aman kardeşim kem gözlere...

giritli 16-01-2007 07:12

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Onur afiyet olsun..şansın bol olsun...
ama şu ifadene bayıldım
NOT : Benim tuttuğum balıkların diğerlerinden ayrı olarak tepside durmasının sebebi daha balığa çıkmadan sipariş almış olmam nedeniyle onların önceden rezerve edilmiş olmasıdır … Allah yüzümü kara çıkarmadı , yoksa siparişi veren zatımuhterem “ben 1-2 haftalık balık yemem kardeşim” dediği için sanırım bana halin yolları görünecekti …

harikasın...

Muvaffak abicim saygılar,selamlar ve de teşekkürler...Siparişi veren Haldunum olunca boynum kıldan ince vaziyette düştüm mercan peşine:D :D :D

giritli 16-01-2007 07:15

Alıntı:

igmsva tafarından gönderildi
onurum valla sana kilo kilo kurşunda artık fayda etmez kardeşim. yani hakkatten boynuz kulağı geçermiş derler doğruymuş. solladın geçtin herkesi yaaa. benide çatır çatır çatlattın diyar ellerde. helal olsun aman göze dikkat.........

Estağfurullah İlker abicim ne haddime...boynuz,kulak falan...Ben saygılı çocuğumdur...Sen gelinceye kadar yerini boş bırakmamaya çalışıyorum sadece...Maksat balıklar yokluğunu aramasın:D :D :D

giritli 16-01-2007 07:18

Alıntı:

eşref sürek tafarından gönderildi
harika balıklar bizim buradada cıkıyor ama oralar daha bereketli resimler harika rastgele

Eşref bey çok teşekkürler...Darısı sizinde başınıza inşallah...İmzanızın olduğu kısıma doğum tarihinizi de eklerseniz hitap şeklimiz açısından çok daha sağlıklı karar vermiş oluruz...Saygılar...

giritli 16-01-2007 07:20

Alıntı:

Güven ÖZYELDAN tafarından gönderildi
aman kardeşim kem gözlere...

Güvocum bu nazar boncuğu çok iyi oldu kardeşim...İmza kısmına eklemek farz oldu:D :D :D :D

HALDUN YALIMLI 16-01-2007 07:21

Onur'um ne diyeyim bilmiyorum ki, keramet sende sanırım. Maşallah yine iyi av yapmışsını tebrik ediyorum. Sen nazar boncuksuz dışarı çıkma kardeşim, allah korusun nazara, mazara, sakata gelmeyesin. Tekrar tebrikler ediyorum kardeşim. Bana teşekkür etmene gerek yok ben sadece elimden geldiğince siz canım arkadaşlarıma yardımcı olmaya gayret ediyorum. Tekrar tebrikler canım kardeşim.

giritli 16-01-2007 07:35

Alıntı:

HALDUN YALIMLI tafarından gönderildi
Onur'um ne diyeyim bilmiyorum ki, keramet sende sanırım. Maşallah yine iyi av yapmışsını tebrik ediyorum. Sen nazar boncuksuz dışarı çıkma kardeşim, allah korusun nazara, mazara, sakata gelmeyesin. Tekrar tebrikler ediyorum kardeşim. Bana teşekkür etmene gerek yok ben sadece elimden geldiğince siz canım arkadaşlarıma yardımcı olmaya gayret ediyorum. Tekrar tebrikler canım kardeşim.

Allah senden razı ossuuun...:D Allah duttuğunu altın etsiiiin...:D
Yiyeceğin balığı seçtin mi kardeşim sen onu söyle bana...;)
Ufak çaplı bir nazara geldim kardeşim...İlk önce kepçeyi gönderdim denize,sonra da kamışı ama kamışı kurtardım allahtan:D :D :D

levrek 16-01-2007 08:23

Maşallah Onur cum,bu gidişle eve extradan bir dipriz alman gerekiyor,sevgiler

kırımlı 16-01-2007 08:33

bereketli bir av olmuş maşallah ama biraz üşümüşsünüz yüzlerinizden belli ..aman dikkat abilerim:)...afiyet şifa olsun .sizlere tekradan tebrikler...selametle

giritli 16-01-2007 08:53

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi
Maşallah Onur cum,bu gidişle eve extradan bir dipriz alman gerekiyor,sevgiler

Erol abicim evdeki buzdolabını daha yeni değiştirdim vallaha...en derin dipfrizlisini aldım ama doğru söylüyorsun şuanda o bile yetmiyor...:D

giritli 16-01-2007 08:55

Alıntı:

kırımlı tafarından gönderildi
bereketli bir av olmuş maşallah ama biraz üşümüşsünüz yüzlerinizden belli ..aman dikkat abilerim:)...afiyet şifa olsun .sizlere tekradan tebrikler...selametle

Abdülhamit kardeşim teşekkür ama yüzümüzün pempeliği soğuktan değil...Hava o kadar güzel ve sıcaktıki bir ara üstümüzdeki herşeyi çıkarıp sadece tşörtle kaldık...Günaş yaktı kavurdu vallaha;)
Eh tabi birde balıkların pembeliği yüzümüze yansımış da olabilir:D

leper 16-01-2007 09:51

onurum tebrik ederim yine organizasyonu patlatmışsın. çok güzel bir hafta sonu avı geçirmişiniz. sen denizlere hastasın ben de sana. tepsiye de yakıştırmışsın hani eline sağlık. bu ava emeği geçen ve iştirak eden herkesi kutlarım.

giritli 16-01-2007 09:59

Alıntı:

leper tafarından gönderildi
onurum tebrik ederim yine organizasyonu patlatmışsın. çok güzel bir hafta sonu avı geçirmişiniz. sen denizlere hastasın ben de sana. tepsiye de yakıştırmışsın hani eline sağlık. bu ava emeği geçen ve iştirak eden herkesi kutlarım.

Muhicim çok teşekkürler ama organizasyon işi aliağada olduğu gibi yine "made in Haldun" kardeşim...Denize hasta olduğum doğru,büyük konuşmak gibi olmasın ama denizi olmayan şehirde nefes alamam ben...
Tuttuğun balıklara hastayım demek istedin herhalde:) :dans:

leper 16-01-2007 10:07

yeni hedef neresi bilmiyorum ama bi ayar çekte burayı deneyelim birde.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

giritli 16-01-2007 10:41

Alıntı:

leper tafarından gönderildi
yeni hedef neresi bilmiyorum ama bi ayar çekte burayı deneyelim birde.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Yok Muhicim sağol ben almiyim...Abi nasıl çekecem ben o balığı:oha: ...Ben paşalar gibi takılırım çupime mercanıma...Bunlar neyine yetmiyor yahuuuuuu...:D

katiti 16-01-2007 10:52

O değil de vatozun yendiğini ilk defa duyuyorum :oha: ...

aganta borina borinata 16-01-2007 10:59

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi

diğer türlerini bilmem ama buralarda "kemani ya da bel balığı" olarak bilinen türü yeniyor...ben etini zevmedim...ya da pişirmeyi bilemedim...

rastgelsin...

giritli 16-01-2007 11:22

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi

Tekneye bindiğimizde genelde kaptan sorar "hedef balık nedir" diye...
Cevabım bugüne kadar hiç değişmedi "beyaz ve pembe"...:)
Vatoz matoz beni bozar ; almayım , alanada mani olmayım:D :D :D

cekocumcum 29-01-2007 11:48

oooo abii bende geldim

nası vuruyodu ama vallaha içimde kaldı o zamandan beri gidemedim daha bi yere he bu arada yeni bi cihaz aldım tekne için albanaxın doğan abinin kamışından (yanlış anlaşılmasın) :D süper alet bidahaki sefere deniyecez bakalım...bu arada benim çekildiğim fotoyu bana yolla bi arada avatar filan yapayım onu..heeee bide kıyıdan avlanmak için belge almak gerekiomuş yeni duydum hemen fırladım babamada banada çıkardım 700 ytl cezası var diolar bak haberin olsun belki formda açmışlardır ama daha yeni kayıt oldum fazla zamanım yok torbalıya kaçıcam:D

ramazanuçar 29-01-2007 11:53

cenk kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza.kıyıdan avlanmak için belge gerektiğine dair sirküleri iyice inceledim belge zorunlu değil amatör balıkçılık için.olmasada kimse birşey diyemez.ama sirkülerde belirtilen taahhütlere uyma zorunluluğu var tabiki.yani olta şekli, iğne sayısı, avlanma muhiti vs.gibi selamlar...

giritli 29-01-2007 16:00

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

cekocumcum tafarından gönderildi
nası vuruyodu ama vallaha içimde kaldı o zamandan beri gidemedim daha bi yere he bu arada yeni bi cihaz aldım tekne için albanaxın doğan abinin kamışından (yanlış anlaşılmasın) :D süper alet bidahaki sefere deniyecez bakalım...bu arada benim çekildiğim fotoyu bana yolla bi arada avatar filan yapayım onu..heeee bide kıyıdan avlanmak için belge almak gerekiomuş yeni duydum hemen fırladım babamada banada çıkardım 700 ytl cezası var diolar bak haberin olsun belki formda açmışlardır ama daha yeni kayıt oldum fazla zamanım yok torbalıya kaçıcam:D

cenkocum hoşgeldin kuzen....en sonunda üye oldun sende...hadi hayırlısı bakalım....amoter avcılığı sirkülere uygun yaptığın sürece sanırım o belgeyi almak zorunlu değil şu anda...

mufi 29-01-2007 17:35

Onurcum ne güzel / ne şirin şeyler onlar....

giritli 30-01-2007 06:59

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Onurcum ne güzel / ne şirin şeyler onlar....

teşekkürler muvaffak abicim...

ADNAN 30-01-2007 19:44

bakık !!!!

onur 'um yeğenin elindeki mercanlara emir kucağımdaydı gördü bakık :D :D :D diye gösterdi çok hoştu adam balıktan anlıyor:D :D :D

giritli 31-01-2007 07:24

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi
onur 'um yeğenin elindeki mercanlara emir kucağımdaydı gördü bakık :D :D :D diye gösterdi çok hoştu adam balıktan anlıyor:D :D :D

emirim büyücek bizimle balığa gelicek...denizim de biz balığa giderken erzakları hazırlıcak inşallah abi....tabi bende şimdilik olmadığı için balığa çıkan mı erzağı hazırlayan mı olur bilemiyorum:D :D :D
İnşallah o günler gelicek ve biz bu zor geçen dönemden şöyle bahsedicez "ulen kerata senin yüzünden canım mercanları yiyememiştik,hadi bakalım sıra sende senin tuttuklarını yicez bu sefer" dicez...o da babası gibi "aliiiiiiiiiiiii" diye bağırıcak belkide....senin meşhur kahkahanı da duyar gibiyim abi...

cekocumcum 31-01-2007 10:11

Alıntı:

alperenucar tafarından gönderildi
cenk kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza.kıyıdan avlanmak için belge gerektiğine dair sirküleri iyice inceledim belge zorunlu değil amatör balıkçılık için.olmasada kimse birşey diyemez.ama sirkülerde belirtilen taahhütlere uyma zorunluluğu var tabiki.yani olta şekli, iğne sayısı, avlanma muhiti vs.gibi selamlar...

hoşbulduk ramazan abi...ben fazla incelememiştim sirküleri ne olur ne olmaz die alayım dedim bişey olmaz olmaz olcağı tutar ava giderken avlanmayalım die biran ewel gidip çıkarttım belgeyi :D

cekocumcum 31-01-2007 10:35

bişi unuttum yazmayı onur abi babam hala teknenin kendi oturduğu tarafında bişi vardı iddasını sürdürüyo allahtan ona çekmemişim bir iki tane denk getirdi onlarıda kaçırdı.ben onları besledim bidahaki sefere yakalıcam dio :D görücez bakalım didahaki sefere...

giritli 31-01-2007 11:00

cenkcim eniştemin bu durumuna uyan çok güzel deyişlerimiz var ama burda yazamıcam şimdi onları:D ...kuzen bu belge için ne gerekiyorsa söyle vereyim...sana zahmet bana eziyet abine bir güzellik yap...;)
ben de sana kurt aparatından alıcam bak...;)

ADNAN 31-01-2007 18:26

inşallah

onur'um tabi bizlere bu saatten sonra demir mi çektirecek ler tabi ki ufaklıklar büyüyecek:D ve demir çekip malzeme hazılıyacak, yem bile kesecek :D :D inşallah.

Taygun KOCABIYIK 31-01-2007 20:47

Adnan abi o kadar çapa çektik yaranamadık demekki öyle olsun :(

ADNAN 01-02-2007 21:24

çapacılar

canım tago, sen çapa çekmekten ne zaman kurtulursun biliyormusun :D :D anca emir'i yetiştirince kurtulursun :D :D :D

cekocumcum 02-02-2007 09:04

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
cenkcim eniştemin bu durumuna uyan çok güzel deyişlerimiz var ama burda yazamıcam şimdi onları:D ...kuzen bu belge için ne gerekiyorsa söyle vereyim...sana zahmet bana eziyet abine bir güzellik yap...;)
ben de sana kurt aparatından alıcam bak...;)

ikametkah,1 adet foto,nüfüsun fotokopisi bide 5 ytl gerekio bu amatör balıkçı belgesini çıkartmak için...sözünü unutma bak ama kurt aparatını ne zaman alıyon ben geldim yine izmire şu anda izmirdeyim.

Saat 23:05.