![]() |
Onur afiyet olsun..şansın bol olsun...
ama şu ifadene bayıldım NOT : Benim tuttuğum balıkların diğerlerinden ayrı olarak tepside durmasının sebebi daha balığa çıkmadan sipariş almış olmam nedeniyle onların önceden rezerve edilmiş olmasıdır … Allah yüzümü kara çıkarmadı , yoksa siparişi veren zatımuhterem “ben 1-2 haftalık balık yemem kardeşim” dediği için sanırım bana halin yolları görünecekti … harikasın... |
bu ne yaaaa
onurum valla sana kilo kilo kurşunda artık fayda etmez kardeşim. yani hakkatten boynuz kulağı geçermiş derler doğruymuş. solladın geçtin herkesi yaaa. benide çatır çatır çatlattın diyar ellerde. helal olsun aman göze dikkat.........
|
harika balıklar bizim buradada cıkıyor ama oralar daha bereketli resimler harika rastgele
|
1 Eklenti(ler)
aman kardeşim kem gözlere...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Onur'um ne diyeyim bilmiyorum ki, keramet sende sanırım. Maşallah yine iyi av yapmışsını tebrik ediyorum. Sen nazar boncuksuz dışarı çıkma kardeşim, allah korusun nazara, mazara, sakata gelmeyesin. Tekrar tebrikler ediyorum kardeşim. Bana teşekkür etmene gerek yok ben sadece elimden geldiğince siz canım arkadaşlarıma yardımcı olmaya gayret ediyorum. Tekrar tebrikler canım kardeşim.
|
Alıntı:
Yiyeceğin balığı seçtin mi kardeşim sen onu söyle bana...;) Ufak çaplı bir nazara geldim kardeşim...İlk önce kepçeyi gönderdim denize,sonra da kamışı ama kamışı kurtardım allahtan:D :D :D |
Maşallah Onur cum,bu gidişle eve extradan bir dipriz alman gerekiyor,sevgiler
|
bereketli bir av olmuş maşallah ama biraz üşümüşsünüz yüzlerinizden belli ..aman dikkat abilerim:)...afiyet şifa olsun .sizlere tekradan tebrikler...selametle
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eh tabi birde balıkların pembeliği yüzümüze yansımış da olabilir:D |
onurum tebrik ederim yine organizasyonu patlatmışsın. çok güzel bir hafta sonu avı geçirmişiniz. sen denizlere hastasın ben de sana. tepsiye de yakıştırmışsın hani eline sağlık. bu ava emeği geçen ve iştirak eden herkesi kutlarım.
|
Alıntı:
Tuttuğun balıklara hastayım demek istedin herhalde:) :dans: |
yeni hedef neresi bilmiyorum ama bi ayar çekte burayı deneyelim birde.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
O değil de vatozun yendiğini ilk defa duyuyorum :oha: ...
|
Alıntı:
rastgelsin... |
Alıntı:
Cevabım bugüne kadar hiç değişmedi "beyaz ve pembe"...:) Vatoz matoz beni bozar ; almayım , alanada mani olmayım:D :D :D |
oooo abii bende geldim
nası vuruyodu ama vallaha içimde kaldı o zamandan beri gidemedim daha bi yere he bu arada yeni bi cihaz aldım tekne için albanaxın doğan abinin kamışından (yanlış anlaşılmasın) :D süper alet bidahaki sefere deniyecez bakalım...bu arada benim çekildiğim fotoyu bana yolla bi arada avatar filan yapayım onu..heeee bide kıyıdan avlanmak için belge almak gerekiomuş yeni duydum hemen fırladım babamada banada çıkardım 700 ytl cezası var diolar bak haberin olsun belki formda açmışlardır ama daha yeni kayıt oldum fazla zamanım yok torbalıya kaçıcam:D
|
cenk kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza.kıyıdan avlanmak için belge gerektiğine dair sirküleri iyice inceledim belge zorunlu değil amatör balıkçılık için.olmasada kimse birşey diyemez.ama sirkülerde belirtilen taahhütlere uyma zorunluluğu var tabiki.yani olta şekli, iğne sayısı, avlanma muhiti vs.gibi selamlar...
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Onurcum ne güzel / ne şirin şeyler onlar....
|
Alıntı:
|
bakık !!!!
onur 'um yeğenin elindeki mercanlara emir kucağımdaydı gördü bakık :D :D :D diye gösterdi çok hoştu adam balıktan anlıyor:D :D :D
|
Alıntı:
İnşallah o günler gelicek ve biz bu zor geçen dönemden şöyle bahsedicez "ulen kerata senin yüzünden canım mercanları yiyememiştik,hadi bakalım sıra sende senin tuttuklarını yicez bu sefer" dicez...o da babası gibi "aliiiiiiiiiiiii" diye bağırıcak belkide....senin meşhur kahkahanı da duyar gibiyim abi... |
Alıntı:
|
bişi unuttum yazmayı onur abi babam hala teknenin kendi oturduğu tarafında bişi vardı iddasını sürdürüyo allahtan ona çekmemişim bir iki tane denk getirdi onlarıda kaçırdı.ben onları besledim bidahaki sefere yakalıcam dio :D görücez bakalım didahaki sefere...
|
cenkcim eniştemin bu durumuna uyan çok güzel deyişlerimiz var ama burda yazamıcam şimdi onları:D ...kuzen bu belge için ne gerekiyorsa söyle vereyim...sana zahmet bana eziyet abine bir güzellik yap...;)
ben de sana kurt aparatından alıcam bak...;) |
inşallah
onur'um tabi bizlere bu saatten sonra demir mi çektirecek ler tabi ki ufaklıklar büyüyecek:D ve demir çekip malzeme hazılıyacak, yem bile kesecek :D :D inşallah.
|
Adnan abi o kadar çapa çektik yaranamadık demekki öyle olsun :(
|
çapacılar
canım tago, sen çapa çekmekten ne zaman kurtulursun biliyormusun :D :D anca emir'i yetiştirince kurtulursun :D :D :D
|
Alıntı:
|
Saat 23:05. |