![]() |
Alıntı:
|
armağan bey canlı yemle yakaladım..likkoz dediğimiz kopeze benzeyen ama parmak büyüklüğünde olan balıkla..
|
Alıntı:
|
Tavsiyem biraz erken gidip canlı yem yakala .. saat 16 dan sonra küçük balıklar kayboluyor..Sardalyayla yakalanmaz demiyorum..Buralarda sardalyayı genelde kaya giridası için atarlar..nasıl bir takım kullanıcaksın ??
|
Canlı yem olayını bende çok istiyorum ama ancak 17:00 civarında falezlere gidebilirim bu saatden sonra ancak kayabalığı yakalayıp canlıyem yapabilirim kayabalığına sinarit vs. geliyormu olta olarak misina+iğne başka birşey düşünmüyorum
|
Alıntı:
|
abi o saatten sonra sinarit yakalaman zor..sardalya kullan ..belki hava karardıktan sonra girida alabilirsin.. aman abi kendine dikkat et sıkı giyin..ben fena üşütmüşüm oralarda bütün kemiklerim sızlıyor :)
|
Sinarit gece oltaya gelmiyormu ?
|
ben genelde sinariti sabah yakalardım.. güneş doğduktan sonra 10 kadar iyi yakalandığını söylemişlerdi bana.. geçengün öğlen yakaladım:)..ama akşam hiç yakalamadım..
|
arkadaşlar msn den daha kolay görüşebilirsiniz...:D :D :P
rastgelsin... |
haklısın doğan daha önce niye aklıma gelmedi acaba :p :p:D msn varsa daha rahat konuşabiliriz armağan bey
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
üstat nedemek kaparız maparız.. biz sizlerden daha çok şey kapıcaz :)
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar msn ye gerek yok bu site zaten paylaşım sitesi hepimiz tecrübelerimizi paylaşarak yol almaya çalışıyoruz.
|
peki...:D :D :P
rastgelsin... |
Arkadaşlar bu gece falezlerden deneme yapıcam inşallah benimde şansım Ersen kardeş gibi yaver gider.
|
armağan bey avlanacağınız yer tam olarak neresi??
|
Konyalatında yeni yapılan Atatürk parkına bir bakıcam kafama uymazsa iskeleye gitmeyi düşünüyorum
Senin tavsiyen ne ? Falezler konusunda pek tecrübem yok |
abi o taraflara hiç gitmedim bana biraz uzak..ben lara tarafındayım.. ama deniz kenarındaki parklar pek tekin değildir..dikkatli ol derim.. bence iskele tarafı daha güvenli ..İskelenin geçiş noktası atmalar için idealdir.. orda senin gibi atanlar olacaktır tahminimce..ama kayalıklar düşmeye çok müsait dikkat et (ben çok düştüm :D) ve tabi farelere dikkat et:) çantana girmesinler..İskelenin bir kötü tarafı var çok kayık girip çıkıyor..ama akşam saatleri biraz daha sakin olur sanırım.. bol şanslar
|
Ben Meltem tarafındayım iskelede çok balık olabiliyor fareler hakikaten çok büyük ilk gördüğümde oltaları toplayıp ordan tüymüşdüm.
|
darısı bizim başımıza
|
Ersen tebrik ederim, ben de falezlere bayıldım. Kaya altına giren balıklara gelince Doğanın söylediği yöntemden farklı birşey yapmıyıru aslında, misinayi biraz salıyorum elde iken balığın çekmesini bekliyorum hareketlenince asılıyorum bu arada bazen ufak ufak çekiyorum, sağma yöntemi bu olsa gerek
|
ersen abı bende antalyadayım ama kıyıdan alamadım hıç.Sadece adrasan tarafından balık alıyorum. şehır merkezınde bıldıgın yerler varmı gozunu sevım hergun ufak balık atmaktan bıktım saygılar
|
Saat 06:08. |