![]() |
Alıntı:
|
Allah içinize sindirsin, bir buraya beni götürmediniz ya (tago) allah nasıl biliyosa öyle yapsın.... onurum tebrikler nikahı şimdi haldundan öğrendim allah bir omür boyu mutlu etsin kardeşim....
|
Tagoooo aferin, herkes beyaz sen yine kırmızı şaşma bu yoldan helal olsun :D. Bir dahakine herkese inat sinarit bekliyorum senden :D...
|
hala anlayamadım özelden açıkla bari:oha:
|
mert kardeşım tagoyla uğraşmayın kızdırmayın garıbımı o bundan sonra benım manevı kardeşım :)tagoyla tanıştık senınlede tanışalım bı gün tago benım manevı kardeşım oldu artık haberınız olsun adını soyadını yazdırırım ona göre
selamlar sevgıler:):helal: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gözünü sevdiğim hobisinin en güzel taraflarından biri de bu;şu maceranın ,şu muhabbetin,şu paylaşımın güzelliğine bakın . 1 saattir bu sayfadayım yazılar ,fotolar ve muhabbetlerle sanki o macerayı sizlerle birlikte yaşamış gibi oldum hepinize çok çok teşekkürler arkadaşlar.
|
son zamanların en neşeli başlıklarından biri oldu...ve unutulmayacak bi gün geçirdiğiniz belli...hepinizi tebrik ederim...
rastgelsin... |
güven hepinizi tebrik ederim:helal: :helal: .zeytinlere üç kere gittim verim alamadım:'( .demek ki zamanında gitmemişim.
|
Sonuç gayet keyifli arkadaşlar. Anlaşılan balık kıyılamış.
Tebrik ediyor ve devamını diliyorum. Herkese irisi rastgelsin... |
Arkadaşlar çok güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan her avınız böyle güzel olur inşallah.tebrikler.
|
kardeşlerım. erhan,onur,serkan,güven,ve tago sanırım yolu beğendınız ben o yolu çooooooooook teptım .ama üzülmeyın şımdı sırada ıldır gerence mevkı zırve hep beraber oraya 23 hazıran cumartesı günü hazır olun.nasıpse eşyalarla bırlıkte 45 dk taşlık alanda yurümek şartıyla.sanırım tepeden ınıp çıkmakla kondüsyon topladınız maratona hazırsınız.23 hazıran cumartesı saat 13 te varmısınız.bıraz yordum sızlerı ama mecburdum anlayın.nokta ıstedınız yanılmıyorsam.saygılar selamlar
|
abim yarın içeri atmazlarsa ben senle değil 45 dakika 245 dakika dahi yürürüm zaten kıştan duruma epeyce hazırlık yapmıştım..:D :D :D
|
Hasan abicim benim durumlar bu aralar biraz karışıcak gibi ama bir aksilik olmazsa ben varım abicim...
|
onurcuuuum sen zaten olmazsan olmaz.mahhalle maçı yapçaz.takımlarda şööööööyle sen ben erhan kardeşım tago......:dans: serkan,güven.haldun vedeee faruk bey.bakçaz o zaman .:hıııı: saygılar
|
Alıntı:
kusura bakma serkan kardeşım sen rakıp takımdansın onun ıçın sen önden yürücen arkadaşlarınla bızde arkanızdan :deli: haınce planlar kurcaz.hanı boyozları haınce yemışsınya anladın sen onu kanımca serkancım.ama resımler arbıden çok güzelmiş.ben olsaydım naklen canlı yayın yapardım hemde youtube den.deyılmı onur tago kardeşler.sevgıler |
Hasan abicim karşı takım acık güçlü olmuş gibime geldi ama sen bilirsin yinede:P ...resimlerinde herhangi biryerde yayınlanmaması hayırlı olmuş abicim..
mazallah kesin kapatırlardı...tam rütüklük resimler kanımca;) mavi maviiii masmaviii....:oha: |
alacağınız olsun sizlerin ama ben sorarım sizlere hele siz balık yakalayamayın bak nasıl kafa yapacam sizlerle mavi mavi masmaviiii ha...
|
Alıntı:
Fotoğraf için 80 çupra teklifi geldi o yüzden yayınlamıyorum fazlasını trak diye veren olursa belki yayınlayabilirim :D |
hasan abicim maçada yürüyüşe de ava da varım ama önce izin kağıdı almak gerek biliyon:artist: . maç da yaparız, ama serkan kardeşimin takımı maviler bizde kırmızılar olalım:D. haziran 23 te de o güneş altında ne maç yapılır ya:deli:
|
abicim ben maça hakem isterim hakem önerim muvaffak abi ve ishak abi dir...
|
Alıntı:
erhan kardeşım sana her türlü ızın çıkar kanımca.sonra renk konusuda ıkı renk olursa daha ıyı olcak mavı ve mor rakıplerımız olsun bıze beyaz ve beyaz olalım. ne dersın kardeş |
Alıntı:
serkan kardeşım muvaffak abı ve ishak abıyı ıyı düşunmüşsün:helal: ama senı elımızden kollını bıle kurtaramaz.saygılar |
Alıntı:
tayguncum 80 nekı sen resımlerı yayınla tüm sene yakaladıklarım senın olsun canım kardesım |
Alıntı:
hiıııııııç bışey soramazsııııın korkutamazsın bızı bız hazırlıklı gelırız.bı hafta öncesı gıder ykalar oraya garantı olsun dıye bağlarız yıne sızı mavı mor gönderırız evelallah gözüm .sen baksana bızım kadroya canım kardeşım |
Alıntı:
kısaca: memnuniyetle |
abicim isterseniz siz önden gidin 5-10 tane tutun...avans vermiş olalım size:D
|
Alıntı:
Serkan'ım teşekkürler...Ama biliyorsun, ben de hamlık had safhada.....:deli: |
Alıntı:
Serkan'ım teşekkürler......:D Beni ve Sevgili Muavffak abi'yi hakemliğe önermişsin ama.........Beni ,sağolsun bizim gibi balıkçılık ile ilgilenen ''tanımadığım bir kişi'' hiç bir şeye benzetememiş....Bu da nereden çıktı derseniz; Bende hepimiz gibi kaçamak yapıp balığa gittikten sonra ''yaşadıklarımı'' sizlerle paylaşmak için; çektiğim acizane videoları ''youtube'' ye yüklüyorum...Ve hep beraber benim çalışmalarıma veya bu tür diğer dostlarımızın çalışmalarına bakıyoruz.... Ama nedenini bilemediğim bir şeyden dolayı ''bir kişi'' bu çalışmalardan rahatsız olmuş......Halbuki, ben ve bütün arkadaşlarımızın hiç kimseye ispat edecek bir şeyi olduğunu veya hiçbirimizin diğer kişilerden ''Affrerinnnn'' almak gibi gayretleri olduğunu da zannetmiyorum.İşin özü bence dostluk ve paylaşım olmalı..... Aşağıdaki linklerde benim çalışmalarım var....Ama yapılan yorumlar seviyesiz gibi.....:( [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bunlar reklam kokan hareketler.... sahada görelim sizleri masa başında değil beyler izin koparalım önce ben soracağım size onurcum bence şimdiden gidip tutmaya başlasınlar yazık olacak arkadaşlara şimdiden ağlama seslerini duyuyorum sanki :D :D :D
|
İshak abicim adamın yorumlarını okudum ama bunlar yorum değilki be abicim...
DANGALAK DANGALAK konuşmuş işte sen neden ciddiye alıp da tatlı canını üzüyorsun ki...yada arkadaşın biryerinlerden kaşıntısı olsa gerek...baksana ne j.......g doktorumusun diye sorduğuna göre...;) :oha: |
İshak abinin çalışmalarını zevkle takip ediyoruz ,ve dahasını da istiyoruz herzaman.nerde geçiyor bu yorumlar ben okumadım
|
Alıntı:
|
Kim bu hı...r yahu,şuna güzel bir cevap yazayım.
|
:artist: hasan bey allah nasip ederse bende varım. benim de kış hazırlığım oldukça yüklü:D :D evel allah ineriz de çıkarız da. beni hangi takıma koyceniz bakem.
|
İshak abi aynı şahıs benim ve hasan abinin videolarınada ileri geri yorumlar yazmıştı bunları dikkate alman bile çok saçma izleyen binlerce kişi yorum yazmamış 1 tane kendini bilmez yazmış ne olur? ben yorumlarını kontrol panelinden sildim hiç muhattap olup cevap bile vermedim.
|
Alıntı:
kalbımızın bı köşesıne koyarız evelallah kıvanç kardeşım.merak etme şımdıkı olduğu gıbı herzaman sızler gıbı dostlara yerımızde,yerımde vardır başım üstünde. saygılar |
ishak abıcım bu kışı eğer hakıkaten balıkçı olsaydı yorum yapmazdı.kendısı ne yakalamışkı görelım.dılersede gelsın görüşelım.saygılı olmak lazım yanılmıyorsam.saygılar
|
Saat 15:21. |