![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
Sami ben sana o gölden turna çıkarttıracağım ilk önce suyun derinliğini şamandıra ile ölçmesini biliyormusun,biliyorsan at çeki bırak suyun derin yerlerini aramaya koyul,devamlı buzlukta sardalya yada istavrit bulundur 4-5 tane yeter bu balıklarlan av yapabilirsin yada ufak balıkların yerini bulup onlardan canlı yem yapabilirsin bulamazsan buzluktaki balıklarla avlanırsın gördüğüm kadarı ile iki tane kamış,la avlanıyorsunuz bunları çoğaltın dört kişi dört kamış olmalı en azından tabi sekiz olursa daha çok şans demek.
NOT: derinliği ölçmesini bilmiyorsan şemalı olarak siteye göndereceğim. |
Abi bizim biraderle Mustafa haklı olarak sıkıldı..Ben at çek yaptım Seko hamsili denedi,at çek denedi.Aslında yerimiz pek uygun değildi..Yani tahminen derin bir yer değildi..Aslında pekte hazırlıklı gitmedik.Bir dahaki sefere dahada hazırlıklı gideceğiz...Burada sardalya fazla olmaz ama hamsi bolca vardır...Evet her dediğini dinlemeye hazırım..Derinliğini nasıl ölçeriz sana zahmet olmazsa anlatırsan seviniriz...
|
derinlik ölçer güzel bir cihazdır heralde banada lazım olabilir tatlı su bölümüne alalım bilgileri.
|
Alıntı:
Tatlı su balıklarını,da buzlukta saklayabilirsin ben her son baharda bir kaç tane buzluğa atarım ki kışın zor günlerde canlı bulamazsam bu balıklarla idare ederim ama genelde canlı bulurum. |
bende kışın yemek için dolaba atarım balık zor günler için :)
hala 1 paket ısparoz var dolapta hemde körfez ısparozu değil çeşmealtı ısparozu ;) bayram tatilindede balık tutamazsam et yerine onları indiricem mideye. |
Kardeşim Sami ve ben...
|
Bu fotoyu ben nasıl atlamışım......Gerçi kısa sürede yaptım bunları..Arkadaşlar çok sıkıştırdı illede foto diye ...
|
Saat 17:24. |