![]() |
İzmir Bornova'dan aranıza katılıyorum. 1992 İTÜ Elektrik Mühendisliği mezunuyum.İzmir Bornova'da serbest olarak elektrik proje ve taahhüt işleri yapmaktayım.
|
Bende 1,5 sene yeşilyurtta fastfood dükkanımı işlettikten sonra bazı sebeplerden dolayı dükkanımı kapatmak zorunda kaldım.Şu anda bugün itibari ile Gaziemir serbest bölgede delphi otomotiv fabrikasında çalışmaya başladım.
|
selamünaleyküm arkadaşlar nacizane ben kaynak ustasıyım özel bir şirkette çalışmaktayım
demir olsun yeter saygılarımla |
Bende sıramı savayım arkadaşlar.Yerel Yönetim Yazılımları yapan bir firmanın iki ortağından biriyim.Kısaca belediyelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak türden yazılım yapıyoruz.
|
evet bende şehir ici minübüscülük yapmaktayım tam 18 yıldır .şu an alsancak evka.3. hattında calışmaktayım
|
Ben İstanbul'da ( beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya,Küçük ev alatleri, züccaciye vs ) satan bir avm' de satış temsilcisiyim
|
Merhaba bende kayseri organize sanayi bölgesinde bir fabrikada makine teknsyeniyim...
|
İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 652 sayılı yasaya tabii Jeoloji Mühendisi olarak görev yapmaktayım
|
Selamlar D.E.Ü Güzel Sanatlar Heykel bölümü mezunuyum 2001 yılından beri basım ve ambalaj alanında çalışmaktayım, şu anda ana üretim tesisi Manisa Org. San. Blg.`sinde Egem Ambalaj A.Ş.`nin de bağlı bulunduğu Egesan Basım Ambalaj`da satış md.`rü olarak görev yapmaktayım. Ana üretimlerimiz offset ve rotogravür baskılı sigara, gıda iç ve dış ambalaj ve etiketleridir. Ofisim Çankaya` çaya beklerim herkese selamlar..
|
ben ev dekarasyon boya saten boya kartonpiyer fayans su tesısat hazır mutfak laminat parke komple anatar teslım kısacası
|
Selamlar Herkese,
Ben de Manisa Vestel Beyaz Eşya Buzdolabı Skd\Ckd Rusya Malzeme Tedarik Bölümü sorumlusu olarak çalışmaktayım.. |
tüm dostlara selamlar.
bende denizli de tekstil firmasında elektrik sorumlusuyum,hepinize hayırlı işler bol kazançlar. |
İzmir Bayraklı Belediyesinde Jeofizik Mühendisi olarak çalışıyorum.İmar müdürlüğünde görev yapmaktayım.
|
Selam arkadaşlar
Ender ÇAM Veteriner Hekim Konak belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürü. Selamlar Saygılar. |
ben izmir hatsan silah sanayindeyim arge elemanı olarak görev yapıyorum herkeze sevgiler tabi önce süleyman karabulut amcama :)
|
Elimden gelenler yani mesleğim
Sevgili necati abicim çok güzel bir konuya değinmişsin umarım birbirimize yazdımımız dokunur. Şimdi yazacağım meslek türlerinin hepsi benim uzmanlık alanım takılan veya yardım ihtiyacı duyancak olan tüm arkadaşlara seve seve bilgi vermeye ve yardım etmeye hazırım. Tüm iş makinaları kullanımı ve tamiri, Tekne motoru yürüyenleri ve sonar, otamatik süt sağım makinaları, Her çeşit kaynak ve karpitli oksijen kaynağı ve kesim aparatları, (spriel) taşlama ve kesim, kısacası bilhassa sanayi dalında takıldığınız bir çok soruya yanıt verebilirim. 05355978435.
|
Ben bildiginiz gibi almanyada kalıyorum.Bilgisayarlı torna(CNC) meslegim.İnsaatcılık isiylede uzun süre ugrastık,baba meslegi nede olsa.
|
Bende daha öğrenciyim Orta 3 e yani 8.Sınıfa gidiyorum.
|
selam
Bende havaalanında güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum.
|
Atatürk Eğt Arş hastanesinde onkoloji uzmanıyım
|
fabrika işçisiyim.(petrokimya )
|
Istanbul'da yasiyorum ve bilgisayar yazilimi ile ugrasiyorum
|
istanbul'da pratisyen hekimim.Allah kimsenin işini bana düşürmesin :)
|
bende telekominikasyon tekniksiyeniyim
|
Ankara dan katılıyorum, İnş.Müh., tekaüt, halen yapı denetcisi olarak çalışmaktayım.
|
İngilizce işletme ve Dış ticaret uzmanlığı eğitimi aldım. Uluslararası pazarlama uzmanı olarak çalışıyorum; ek olarak bornova da ismimi taşıyan gayrimenkul danışmanlık firmam mevcut
|
Mesleğim ELEKTRİK-ELEKTRONİK hemen,hemen her dalıyla uğraştım.20 yıldır yurtiçi-yurtdışı makina montaj-demontaj işleriyle uğraştım.5 ay önce EMEKLİ oldum.Devamlı olarak çalışmayı düşünmüyorum ama kısa vadeli bir iki iş gelirse hayır demem.
|
Benim mesleğim oto tamir Bornova 3 sanayi sitesinde Ustaeller Ford Servisiyim
İhtiyaç halinde yardımımızı esirgemeyiz |
Bende Aliağa Petkim'de işçi olarak çalışmaktayım.Tekavütlerin tarafına geçmek için gerekli malzemeyi arıyorum.Bulduğum gün geçeceğim. :D
|
Artesis arıtma sistemleri şirketinde ortak olarak ege bölgesi satış ve tenik departman sorumlusuyum ayrıca çok yakında hizmete girecek olan cömert sofra şarküterinin ortağıyım. İşlerimle ilgili elimden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışırım...
|
izmirde serbest vteriner hekim olarak çalışmaktayım
|
Ben şu an izmir karşıyaka belediyesi konservatuarında 5188 sayılı yasaya bağlı Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışıyorum..
|
Ben aciz kardeşiniz ise Eskişehir Odunpazarı Belediyesinde Satınalma bürosunda çalışıyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bendenizde özel dr.ismail atabek fizik tedavi ve rehabilitasyon dal merkezinde çalışmaktayım.önceden manavkuyu bornova olarak geçiyodu yerimiz ama artık bayraklıya bağlandık.o çevrede oturan ve fizik tedavi ile ilgili bir rahatsızlığı olan tüm dostları ve ailelerini merkezimizde ağırlamaktan mutlu olurum.yada konuyla ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa seve seve cevaplandırmaya çalışırım arkadaşlar.herkese rastgelsin :)
|
Mobilya imalatı ile uğraşmaktayım.Manisa küçük sanayi sitesinde atölyem var.
herkeze bol kazançlar..:) |
end. ürünler üreten bir firmada üretim planlama üzerine çalışıyorum.
manisa da yasıyorum |
Yazar & Kişisel Gelişim Uzmanıyım, aynı zamanda Konak Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğünde 657' li Memurum...
|
bende özel şirkette şöförüm
|
Merhaba arkadaşlar meslek konusunda ben biraz daha şanlıyım sanırım hepimizin ortak hobisi balık av malzemeleri biyisiyim.
|
Güzelbahçe de sanayide dizel tamir atelyem var dizel ustasıyım güzelbahçe de oturuyorum
|
Saat 10:54. |