![]() |
Alıntı:
|
Tebrikler Mustafa;
Sana çok yakışmış bu sinolar:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet Mustafa cım seni tekrardan tebrik ederim, yakalanış anlarından birebir haberdar ve yakın olduğumdan beni yine o günün akşamına çıkan ölü dalgalarla dönüş yoluma geri getirdin.
Arkadaşların sorularına istinaden ilave açıklamalar olarak; Suyun sıcaklığı yüzeyde 16.5 C derece idi. Normal denilecek bir akıntı vardı ve hava gün boyunca üç kez değişen bir rüzgara sahipti.Kıyıya yaklaşık 700 m. açıkta, zemin ise yer yer kayalıkla çamurun buluştuğu yar denilebilecek bir yapıya sahipti. Hava parçalı bulutlu, ancak oldukça aydınlıktı. Takım konusunda Mustafa ya çıtlatmak istediğim bir konu ise kurşunlar hakkında.Çok parçalı kurşunlar her zaman suda fazla karşı direnç oluşturur ve takımın daha derine inmesine engel olur.Bunun yerine aynı ağırlıkta tek ya da iki parçalı kurşun kullanılır ise takım daha derine dalacaktır, sevgilerimle |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Aydın, hepsi kısmet işi sonuçta.Tabi ki doğru yerde, doğru zamanda, bilgi ve tecrübe ile şansın daha da çok olacaktır.Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi aynen tüm koşullar geçerlidir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mustafa Bey tebrikler :helal::helal: çok güzel balıklar keyifli bir av yapmışsınız
Devamının gelmesi dileğimle |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu avı gerçekleştirmek ve burada paylaşımını yapmak, bence hiçte kolay bir olay değildir. Belirli bir, bilgi birikimi, istikrar, maddiyat ve kısmet gerektirir, gelgelelim paylaşımcıysak , açılan başlıkta bilgiyi paylaşmak (iç sular hariç) gerekir. Mustafa kardeşimiz sorulan sorulara ''mütevazi kişliği ile verdiği cevaplarla , yapmış olduğu bu çok güzel avı ve açmış olduğu bu güzel başlığı ,bence durması gereken yere taşıdı,başlık ''Sinarit avında bilgi bankasına dönüştü,bu çok önemli !!!. Bazı paylaşımcılar yapmış oldukları avları,forumlardan da aldıkları gazla, bir süre sonra ,ulaşılamaz bir olaymış gibi görüp,kendilerini marka zannederek,değişik kaprislere girebiliyorlar, Fakat günümüzde kullanılan teknolojiler,devlet sırlarını bile ortaya çıkarıyor, neyi saklamaya çalışırız anlaması güç yani !!. Bir önemli konuyada dikkat çekmek istiyorum,''Mustafa gibi kardeşlerimize sahip çıkalım ,İzmir'de av yapanlar olarak. Gerçek ve mütevazi bir paylaşımcı çünkü. Bizimde birinci liğde bir takımımız olsun.!!!. Hiç te fena olmaz.!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mustafa abi bu balıklara balıkcı tezgahlarında rastlamak bile zor.
tebrık ederim, şansın hep böyle acık olsun:) paylaşım için teşekkürler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mustafa kardeşim seni tebrik ederim.Herkesi imrendirecek bir ava imza atmışsın.Şansın daim olsun.Rastgelsin.
|
Alıntı:
|
Mustafa kardeşim tebrik ederim seni. Kemeraltında görüştükten sonra inceledim raporunu.
gerçekten muhteşem görüntüler. Daha büyükleri inşallah.. |
Mustafa kardeşim,konuyu ilk açtığın saatlerde görmüştüm. Fakat anlatımsız bir konu gördüğüm için konuna msj yazmamıştım.Konu Halim kardeşimizin msjıyla gündeme gelince tüm msj ları okudum.ilrleyen sayfalardaki anlatımların çok hoşuma gitti.Seni hem trofen için hemde bilgi paylaşımın için yürekten kutluyorum.Ve avlarının devamlılığını diliyorum..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim Hakan sana daha yakışıklıları :)
|
tsk
paylaşım için tesekkurler
|
Waayyy harikaa av olmuş tebrikler ..
|
Alıntı:
|
yeni sezon sinaritleri yok mu Musty ..kutlamak için vakit geçmiş olsa da
harikulade balıklar:helal: |
teşekkür ederim Halil abi fakat uçak rotar yapmış :) gelemediler daha beklemedeyim :) hoşçakalın...
|
helal: sana mustafa kardeş harika balıklar afiyet olsun
|
Tebrikler Mustafa,çok güzel bir av olmuş,Allah bunların daha irilerini tutmayı nasip etmesi dileklerimle...;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gerçekten balıklar harika görünüyo çok güzel bir av olmuş tebrikler, bir gün bizede nasip olur umarım:)
|
Alıntı:
|
Saat 09:53. |