![]() |
bravo usta .Emeğine sağlık,gözümüz şenlendi....
|
Alıntı:
seninle herzaman balığa gideriz ümit merak etme :) |
Alıntı:
ne zaman gidiyoruz abi :)şöyle güzel bir kıyı sohbetine :):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
gerçekten dediğin gibi kıyıdaki sohbet bambaşka oluyor.:)madem öyle sen kıyı istiyorsun eyvallah tamam.:) PAŞA TEAM okudunuz msj ı Denizliden Tuncay kardeşimiz bizim kahvemizi içecekmiş ne dersiniz işte Tuncay biladerim sıra sende :Dben üzerime düşeni yaptım :Dhatta Süleyman abi bizimle beraber kıyı avına gelecek :)biraz paşa tutsun :D |
Alıntı:
|
hasan abim stresin S'si kalmamıştır üzerinde o paşaları
çektikten sonra:) tebrıkler abicim:) |
hasan abim tebrik ederim gene yapçağını yapmışsın birgün ava giderkene banada seslen abi güzel bir ortam yapalım
|
RASTGELSİN AİLESİ;
Sevgili arkadaşlar abilerim... PAŞA TEAM'in deprem öncesi artçı şoku olabilir mi sizce? Valla olmasını diliyoruz nasip kısmet belki ama bu paşalar yüzünü gösterdi ise sanırım PAŞA TEAM'den bir deprem gelmesi an meselesi değil mi.... Şaka bir yana da RABBİM bu güzellikleri tüm bu güzel aileye nasip etsin... |
Alıntı:
c tesi dip sırtısında dehşet bir asılma oldu beş dakika kadar mücadele ettim sahteden kurtuldu:'( ne olduğunu anlayamadım ama tabii kaçan balık büyük oldu:) |
tebrik ederim hasan abi
Bu paşalar streslerinden uzaklaştırmiştır seni Bende neden balık tutamıyorum dıye düşünüyorum belli oldu. sen tut paşaları bana gelsin isparozlar :) Nicelerine diyeyim çay canavarı :D :D |
Alıntı:
|
Hasan abi balıklar çok güzel avı izleyince gözümüz gönlümüz acıldı.Eline emeğine sağlık..
|
Heytt bee dayım benim..
Ellerine kollarına sağlık , bütün sıkıntını atmışsındır artık :) asıl mesleğin bu senin artık emekli olda bu görüntü resitalini hergün bize sun :) Hadi bakalım sezonu yeni açtın diyebiliriz iğnen keskin olsun :) Devamını diliyorum, takılıcam peşine yakın zamanda ;) :) |
abi ellerinize sağlık balıklar şahane ama en çok senin şu çadırdaki keyif işine özeniyorum bilesin, sağlıcakla kal..
|
Alıntı:
|
Hasan abi tebrikler güzel av olmuş hiç bir şey için fazla üzülme paşaları tutmaya devam sevgiyle kal.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu akşam yanına uğradım gerekenleri söyledim.;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Haluk abi inşallah kaçırdığın o balığı tutarsın bizde seninle seviniriz.:)kaçan balık büyük oluyorda kaçmayınca ne oluyor bide onu söylesen ;) saygılar canım abim |
Alıntı:
sizlerin paşa tutmasını kendimden çok istiyorum önce bunu bilin ama azdaha sabır.:)beraber tutçaz ;)başınız ağrıcak sıkılcanız :Dbenden bıkçanız :D çay canavarımıyım ben sadece çay içiyorum kötümü :Ddemle çay geleyim.:D:D:D |
Alıntı:
sevgilerimle kardeşim.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
özenme burak o çadırda sanada bir köşe var ;)tüm sevenlerime olduğu gibi :) |
Alıntı:
|
tebrikler hasan tertibim güzel av olmuş inşallah devami velir paşaların hep bu güzel rasimlerini görürüz ras gele
|
Ohoooo maşallah denizde balık bırakmamışsınız. , efsane geri dönmüş...
|
Abi süper bir av olmuş tebrik ederim daha iyileri olmasa bile okadarıda bize nasip olur insallah daha irilerini birlikte yakalamak dileğiyle tekrar rasgele
|
Alıntı:
inşallah hepimize denk gelir :)beraberce :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Usta yine yapacağını yapmış,tebrikler Hasan abi.
|
OO Maşallah hasan abim süper bir avgünü olmuş herzamankigibi :helal:ah ben gelemedim mu hafta ahh kafam ah.Türkiyenin paşa üstadı hasan abim tebrik ediyorum:helal::helal:
|
Hasan abi güzel av olmuş tebrikler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
beraber olsaydık daha güzel olacaktı biliyon demi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 13:39. |