![]() |
Alıntı:
|
Artık tekne ile çıkmasam mı ne ! ..
Tek kelimeyle süper... Tebrikler. |
HASAN ABI tebrık ederım masallah valla o balıgı yakaladıgını bılmesem derım kı hadıbeeee ne yakalamsı :D:D:D
ama nerede ne zaman yakaladıgını bıldıgım gordugum ıcın nedıımmm heytbeee PAŞAA BE PAŞAAAAAA diyim :D:D:D kimi kişiler var bazı sıtelerde kordonda yakaladıgı balıgı baska yerde yakalamıs gıbı gosterıp kendılerıyle ovunuyo ama dedıgım gıbı ben balıga senın gıbı emek verıp yakalayan ustaya usta derım ole surku dısı yerlerden yakalayıp baska yerde yakalamıs gıbı gosterenlere bır sey dıyemem cunku bır sey demek gelmez ıcımden sen anladın abım nedemek ıstedıgımı :D:D:D:D eeee yakındır daha ne trofeler gelecek gorecez :D:D:D ne demıstık BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN |
hasan abi helal olsun sana:)
|
vallahi tebrikler, gerçekten çok iyi
|
Nasibin böylesi için tabiiki sebeblere (suya olta atmak) yapışmak gerekiyor.Böyle nasip için de elbette şükretmek rabbimize.Bizim buradaki nasibimiz ise bu avınızdaki resimleri görmek.Teşekkür ederim şahsınıza, bu sözler Hüsnü kabul olsun inşaallah. Hasan Kardeşim. İlyas Reis
|
hasan abi tebrik ederim herdaim rastgele.fazla söze gerek yok maaşallah...
|
İşe girdiğim için uzun zamandır aranızda yoktum. Bugün Pazar ve evdeyim bir dolaşayım dedim ve ilkmtrofe yi gördüm. Hasan kardeşim ona trofe denmez TROFFFFEEEEE. denir. Afiyet bal şeker olsun tebrik ederim. Bu arada oğlanın askere gittiğinide öğrendim. Hayırlı teskereler olur İnşallah. Ne mutlu sana asker babası oldun. Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkür ederim.:)sizlerede nasip olur inşallah:) Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yakışmış,:)
Devamı gelir,İnşaallah. |
hasan abim bu yaa trofeyi o yakalamıcakta bizmi yakalıycaz fazla söze gerek yok herzamanki gibi tebrikler abim zaten artık alıştık senin avlarına şaşırmıyoruz bile..saygılar
|
bende diyiyordum kendi kendime nerelerde bu adam meğersem sesiz sedadasız götürüyormuş işi tebrik ediyorum abi emeğine sağlık
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sende çok sessizsin ama balığa gittiğini güzel avlar yaptığını biliyorum. katılımın için ve güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum.:) |
Alıntı:
|
Hasan abi,yeni trofeler bekliyoruz.Şöyle 3-4 kg olsun.Hadi rastgelsin...
|
Alıntı:
|
Hasan abi sen artık bu işleri bırak abi. Kılıç avında görmek isiyoruz artık seni.
Valla helal olsun abi daha da diyecek birşey yok... |
Abi tebrik ederim söylenebilcek birşey yok. Derya Danası bunlar.. Maşallah...
|
Alıntı:
yağız ım teşekkürler .:)biz kendi işimize bakıyoruz herkes dilediği yerde tutar dillediğini yazar boşverelim bizim keyfimizde rahatımızda yerinde.;):) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bana kalırsa bu paşaların Hasan abiye büyük bir ilgisi var anlaşılan .Hasan abi senmi onların kokusunu alıyorsun yoksa onlarmı senin kokunu alıyor bi açıklama bekliyorum.Tebrikler emeğine sağlık.:helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:
|
Alıntı:
|
dostum böyle avlarının daim olması dileği ile sevgiler mazhar üzümcü
|
Alıntı:
|
Saat 13:29. |