![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Raif abim neden ibrahim abinin kulaklarını çınlattınız bilemiyorum.. Ama Arızada Engin abinin bir kabahati yok .:rolleyes:. Bence Tüm sorun Mehmet Abide, ki kendiside bunu kabullendi .. Bunu anladı sanırım kendisi. Sorun mu neydi?? Çiğköfteyle beraber yudumladığı içecekten ötürü..:D:D:D:D |
Alıntı:
Anılım teşekkürler kardeşim.. Güzel dileklerin için.. Alıntı:
Bir ara ararım hazır tut takımları..;) Alıntı:
Mesut kardeşim senin de yeni yılın en az böyle geçer.. Bizim her zamanki lafımız Önce iş sonra keyif.. Alıntı:
Daha iyileri yeni yılda sana denkgelsin inşaalah.. Tanışmak üzere.. |
Alıntı:
Katılımlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.. Alıntı:
İnşaallah beraberde bir av yapıp senin tecrübelerindende faydalanmak isterim.. |
Alıntı:
Abim tam olarak şow denemezmiş .. İbrahim abi öyle dedi.. Bir kaç yolunda gitmeyen olaylar yüzünden esas kerterize ulaşamadık .. Geç varmamız üzere yinede mercanları aldık ki ibrahim abi bunlar ortaboy hatta küçük zamanında gelseydik dahada güzel olurdu demesi hala kulaklarımda .. Birdahaki sefere artık .. Sizin av gününüzde boş geçmiş ama sen bıkmadan usanmadan devam edeceksin..Nasibin bol olsun abim. |
Alıntı:
Gönüller bir olsun yeterli, gerisi zaten gelir abi. Bence fazla arayı uzatmadan bu buluşmayı gerçekleştirmeliyiz :) |
Alıntı:
Salih abim iyi dileklerin için teşekkürler.. O civarlada avlandığın için o gün seninde kulaklarını çınlattık.. Birtürlü tanışamadık ağağımız oralara alışırsa sanırım denizin ortasında karşılaşabiliriz.. Sağlıcakla kal abim.. |
Alıntı:
Parola neydi .. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE.. Seninlede böyle bir av gerçekleştirmeyi iple çekiyorum.. Mercan kerterizini boş bırakma, her seferinde Mazmuzla büyüsünler.. Bakarsın bir baskın çekiveririm sana Ya nasip... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Daha iyileri sizlerin olsun.. |
Alıntı:
Ne yapmışım abi ..:oha: Yok beeee ne filmi bence bu fragman bile olamaz..:rolleyes: Ama sabret bir sonraki zamanda hava müsede ederde tam yerine oturursak. İşte o zaman gör sen Filmi .. ;) Hem yeni programa daha alışamadım eksiklikler var..:oha: O zamana kadar onuda çözer Antalya altın portakal festivaline yetiştiririz..;):D:D:D O güzel gün için bende sana teşekkür ederim ..:helal::helal::helal::helal: |
Alıntı:
Birazda bizim tekne tecrübesizliğinden kaynaklandı be abi ...:):):) |
Çok güzel bir av olmuş,tüm ekibi kutlarım.
Neco bu kırmızı ne ayak kırmızı giymiş kımızıları çekmişsin yoksa bendemi bir deneme yapsam bu hafta bilmemki...:(:( Mehmet durmuş durmuş sonradan açılmış gibi bir halin olmuş,sende cımbızlamışsın mercanları alttan mahşallah ;) İbrahim ve Engin için söylenek laf yok zaten onların ne kadar eli balık çekmeye alışmış oldukları her hallarinden belli,kısaca başları biraz zahmetli ama çok güzel sonuçlanan bir av olmuş tüm ekibi birkez daha kutlarım...;) |
Alıntı:
birgün mutlaka rahatsız edeceğimden kuşkun olmasın malum kıyılar artık pek sessiz sedasız;) teşekkür ederim yüzü gibi yüreğide temiz kardeşim.:) |
Alıntı:
Kırmızı tesadüf desem olmaz, biliyorsun tüm avlarımda giyiyorum.. Geçenlerde gittiğim bir avda bir çoban kardeş istedi ama bir keramet var bu montta dedim ve vermedim..:D:D Bu avdada gerçekten Mehmet abimde bir anormallik vardı ama sonunda toparladı günü kuttardı .. |
Tebrikler arkadaşlar. Ufak tefek aksiliklere rağmen mutlu bir zaman geçirmişsiniz.. Önemli olun yapılan işten mutlu ayrılabilmek değilmi zaten...
|
Alıntı:
Halim abi gerçekten öyle .. Dostlarla 2011 e harika bir giriş yaptık.. Katılım için teşekkür eder 2011 de seninde nasibinin bol olmusını dilerim |
tebrikler kardeşim,elde olta kovada balık yeniyılı karşılamışsınız:):helal:.devamını dilerim rastgelsin.
|
Alıntı:
Yeni yılda darısı başıra işaallah.. Kal sağlıcakla.. |
4X4' lük bir av ve anlatım olmuş, emeklerinize sağlık iyi bir göz ziyafeti çektik sayenizde bütün ekibi tebrik ediyorum teşekkürler bu güzel paylaşım için , Saygılar...
|
Alıntı:
Ayhan abi bende katılımlarınız için teşekkür ederim.. Hele imzanıza bayıldım .. Çok güzel anlatmışsınız olayı inanın burada bunu bulacaksınız.. Teşekkürler.. |
Saat 16:48. |