![]() |
Alıntı:
sana gelcektim istemedin aramadın ne yapayım.:D:D:D bende beni arayan dostlarımla koşa koşa gidiyom :D:D:D arasaydın seninle giderdik bilader ;) ama gelcem bilader hem teknen var hem paşa var hem mercan var :D:Dönce balık :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Öner tebrikler keyifli geçmiş paylaşım için teşekkürler.
|
Alıntı:
Çok daha keyifli avlar sizlere nasip olması dileklerimle...;) |
öner abi hasan abi paşalara sabah buluşma verip gece odun ateşinde çayın kefini çıkarmış:D
mırmırında maşallahı var ekrandan cıkacakmış gibi sanki:D |
Alıntı:
Bende inan sizin sohbetinizi özledim..:( Daha dün yağızla kulaklarınızı çınlattık ..;) -Abi balığa gidemiyoruz bir hafta sonu manisaya gidelim .. Öner abiyle kamil abiyi bir araya getirelim.. Sohbetlerini özledim dedi..:helal: Ha manisada ha bir deniz kıyısında ..:) Hele şu işlerimizi bir düzene koyalım kafamız rahatlasın elbet bir araya gelir böyle güzel ortamları paylaşırız.. ;) Şimdilik Gönüller bir olsun yeter..;) |
Alıntı:
|
emek dolu paylaşımlarınız için teşekkürler..Maşaallah kendimi ateşin yanında çayımı yudumlarken hayal ettim n yaparsın umut fakirin ekmeği..
|
Alıntı:
bundan sonra dahada farklı olur inşallah :)seninle avlanmak hem mutluluk hem keyif verir kardeşim.:)inşallah av günlerimiz aynı olur.;)en azından denk getirmeye çalışırız.;) |
Alıntı:
|
Öner kardeşim çok güzel kareler videolar,kutlarım .
balıklarda harika görünüyorlar.afiyet olsun . mangaldaki tavuklara laf yok çok güzel görüntü, emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler. |
avınız muhabbetiniz hep daim ve bol olsun.
Güzel bir gün MAŞAALLAH |
Alıntı:
Alıntı:
|
Hasan Abi olurda çupura olmaz mı?
Olur tabi... Çok güzel bir gün olduğu resimlerden belli oluyor. Böyle güzel günlerin devamını dilerim. Tüm ekibi kutlarım. |
Alıntı:
|
hasan abi bi beni götürmedin ya alacağın olsun şakabi yana güzelbi av yapmışınız:helal:
|
Hasan abi video'da daha eklemişsin oda güzel olmuş ama bir dahaki sefere daha güzel hazırlanalım daha etkili ve daha bilgi verici videolar hazırlayalım ;)
|
Hasan amcamla balığa gidipte mutlu olmayan veya memnun kalmayan varmı acaba:)
hasan amca bu sene nasıl avlar yapçaz hele şu yeğenin işleri yoluna bi koysun. öner abi hep birliktede olur :) |
şu işler açılsın seni hiç bırakmıcam hasan sen nereye ben oraya
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
elimden ancak bu kadarı geliyo biliyosun ben pc ile tanışalı 5 sene oldu:Dama paşalarla tanışalı ne zaman oldu hatırlamıyorum.;)suyun kenarında pc başından daha iyi iş çıkarıyorum sanki :Dsuyun başına daha fazla ağırlık vereyim ben en iyisi pc başında tutulan balıklar yenmiyo :D birdahaki dahada güzel olcak merak etme yeterki sen hazırım de |
Hasan abimmmm maşallahh suyun kenarında çokk iyi iş çıkartığın belli :D geçen yolladığın resimlerden :):):):)
|
Alıntı:
en kısa zamande gelcek ve suyun kenarına incez onunla.:D |
tamam abi ben onun ayrılmıyorum zaten öner abim nerde ben orda :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
burdan geçerken banada uğra benide al bişeyler yaparız en azından;) |
abi dershanemm var :( bitmedi dershane ah bi bitsee
|
Alıntı:
|
evet eveett bende dershane çıkışı yetişirsemm yanına gelirim abiii :)
|
Tebrikler Öner avınız güzel geçmiş kutlarım.
|
Alıntı:
ama paşalar kıyıda :D:Drüzgarda havada müsait olcak hemde çok güzel bir yere bakir bir kıyı ;)bak orhan yıldız abin bile avuçlarını okşamaya başlamış :D:Doda gelcekmiş.;) yok olmaz illede mesir dersen haftayada gidebiliriz kardeşim.;) |
Alıntı:
|
abi çok güzel ya iştahım kabardı..:)
|
Alıntı:
|
Ortam çok güzel balıklarda güzel..Affına sığınarak, o meralarda ben çok avlandım eskiden çok iyidi çiflikler kalkmadan önce. şimdi balık tek tük bildiğin gibi. Güney batı estiğinde soldaki adanın burnundan denemeni tavsiye ederim..yürüyerek geçiliyor adaya biliyorsundur..
|
Saat 23:06. |