![]() |
Çok teşekkürler Erol Bey.Umarım doğru seçim yapmışımdır.
|
Hummınbırd balık bulucu 798
HUMMINBIRD BALIK BULUCU 798 modelini amerikadan aldım ama bu derinliği metre olarak vermiyor bu nu metreye cevirmenin bir imkanı varmı yada yeni yazılım yüklemenin imkanı varmı teşekkürler
|
eagle cuda 350
Alıntı:
Amerikadan bir arkadaşıma araştırıp sipariş verdiğim eagle cuda 350 bana geldi. herşey gayet iyi görünüyor gerçi daha tekneye monte etmedim.Ama basit ve istediğim performansı verecek gibi görünüyor.Önüme çıkan tek problem map te amerika yüklü.Güney ege kıyılarını detaylı göstermiyor.Sanırım harita yüklemem gerekiyor.Kart yuvası olmadığından marmariste bu işi henüz yaptıramadım.Bana bir yol gösterebilirmisiniz ? şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
cihazınız hayırlı olsun, Eagle C-Map Marine ve Navionics Marine kartlarını kullanır.Onları da ancak bölgesel olarak ayrı ayrı satın alabilirsiniz. Örneğin ; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ya da tüm bir bölgeyi kapsayanı ; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Levent Bey hızlı cevabınız için teşekkür ederim.Ama daha önce bahsettiğim gibi cihazda herhangi bir kart yuvası olmadığından linklerini verdiğiniz harita kartlarınıda kullanmam mümkün değil.Teşekkür ederim
|
Alıntı:
|
Merhaba nette humminbird servisi ararken sitenizi gördüm ve üye oldum. Benimde sıkıntım yurtdışından getirtirdigim 999csi humminbird cihazımın balıkbulucu programı çalışıyor gps kordinatları veriyor hızı veriyor ama harita kartını okumuyor kartta dogru başka cihazda çalışıyor bildiginiz deneyimli servis varmı varsa iletişim bilgilerini alırsam sevinirim.
|
Alıntı:
maalesef servis konusunda bir bilgim yok, sevgilerimle |
Alıntı:
|
Erol bey
hummibird 345 c ile humminbird 728 arasında kararsız kaldım aynı fiyat scalasındalar fakat birbirine karşı farklı artı ve eksileri var sizce renkli olanı mı tercih etmeli teknik özellikleri sanki biraz daha iyi olanı mı Fatih serez edirne -1963 |
Saat 02:30. |