![]() |
Alıntı:
Kardeşim hoş geldin.. Al sana en yenisinden ocak ..;) Birdaha bozuldu deme .. Demirbaşa kaydettim sanada zimmetledim bilesin...;):D:D:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Sen meseleyi anlayamadın sorun maaşta bu şartları bidaha konuşsak diyorum:D:D:D Ama bi kere balığa götürürsen zama gerek kalmaz;):D |
Alıntı:
Kardeşim gayet iyi anladım ben meseleyi ..;) Balık işi bu aralar yaş..;):D:D Ama söz beraber gideceğiz hemde senin ocağı tamire bırakırız.. Olmamı ya leee.;):D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
2 tanede SURF kamış yapmışım ki değme keyfime ..:P Bak onların ucunda Paşalar nasıl Hoplayacaklar..;) :):) |
Her ne kadar birazcık geçte olsa ( gerçi bu kadar kususur gadı gızındada olurmuş:deli:) tüm gönül dostlarıma hayırlı ve bol kazançlı bir hafta diliyorum.:)
|
Alıntı:
Hasan abim.. Benim Tekaüt abim.. Hiç geç olurmu .. Hoş geldin sefalar getirdin.. Sanada keyifli ve sağlıklı haftalar .. Keyifler iyidir işaallah.. |
Alıntı:
|
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Aleyküm selam kardeşim.Sanada hayırlı işler.Yokmu şöyle güzel bir cilveli kahve..?Kafamızın ayarı olsun..;)
|
Saat 05:41. |