RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Denizli team kazıklı koyuna çıkartma yaptı :) sonuç katliam (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10768)

orhan69 28-03-2012 20:00

offf negüzel bir gün nekadar güzel balıklar bütün ekibi kutlarım bütün güzelliklerin devamını dilerim herdaim rasgele

Anıl ÜNALAN 28-03-2012 22:33

Alıntı:

aslan kral çekirge tafarından gönderildi (Mesaj 120904)
anıl bey tuncay kardeşimizi çok sıkıştırıyoruz bizi anılın yanına götür diye oda tekne suya inmedi diyor indir şu tekneyi suyada gelelim artık yanına bize eylenceli ve farklı bir av yaşatırsın umarım

Konuştuk Tuncay abiyle Aytaç abi. Sende ara senle de konuşalım :) işlerimiz bitsin ondan sonra da balık olduğu bir vakit görüşürüz abi :)

MAVİ FENER 28-03-2012 22:42

Tuncay, Tuncay...
Götürmüşsün kırmızı Mercanları....Çokda lezzetli bir ızgarası olur o meretlerin....Paylaşımın için teşekkürler...

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:24

Alıntı:

c*.türkiyem.c* tafarından gönderildi (Mesaj 120858)
:Dtuncayıııımmm bir av ancak bu kadar güzel rapor edilir.Okurken sanki tekrar teknedeymişim gibi hissettimm videomuzu koymamışsın hadi onuda koyda tam olsun:D

hakan abi teşekkürler beğendiğin için biz bu hafta yine kazıklıdayız 2 tekne birden açılacağız talep çok yoğun dinlenme fırsatı bulamıyorum. :):) videoya gelince facede yayınladım oradan bakıver kardeş.:D:D:D

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:25

Alıntı:

aslan kral çekirge tafarından gönderildi (Mesaj 120863)
tuncay kardeşim yine roman yazar gibi döktürmüşşün çok güzel anlatmışsın burdan bütün denizli team gurubuna tşkür ediyorum öncelikle tuncay kardeşime çok güzel bir gün ve harika bir avdı dı inşallah bidahaki avlarda hep böyle zevkli ve eylenceli olur pazara görüşürüz bekle bizi kazıklı ahmet kaptanıda unutmayalım onada sonsuz tşkkürler ediyorum herkese iyi avlar

avın bereketi ve güzelliği ekibin güzelliğinden kaynaklanıyor aytacım kaptan da 10 numara olunca sonuç bu oluyor asıl ben size teşekkür ederim. pazaraaaaaa görüşürüz.

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:29

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 120868)
Hey maşalllahhhh. Tuncay abim bunlar ne böyle :) Antenler çanaklı olmuş sanki :)
Tüm ekibi kutluyorum abi. Daha iyilerinin tekrar ve her zaman sizlerle olmasını dilerim.
Avlarınız daim iğneleriniz keskin olsun..
Rastgelsin :)

teşekkürler anılım şu aralar kırmızıyı seviyoruz balıksız yemek yemiyoruz kel aytaç kırmızımın antenini kırdı oynarken :):):) görmemiş kel çekim gücü düşük oldu artık antenlinin kazıklının balıklarını bitirelin rota izmir güzel bahçe özledim sizi.

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:31

Alıntı:

ufuklar tafarından gönderildi (Mesaj 120876)
Tuncay gerçekten güzel bir hafta sonu olmuş,kırmızılar kusursuz şansınızın devamını dilerim Selamlar

teşekkürler orhan abı kırmızılar kusursuzdu ta ki aytaç kardeşim antenli mercanın antenini kırana kadar :):):):) daha güzelleri size denk gelsin :D:D

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:34

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 120884)
Tuncay Kardeş Rapor ve resimler için teşekkürler.Yakalamış olduğunuz balıklar içinse tebrikler.EEE hepsini o gün yakalamışsınız birdaha balığa gitmeyecekmişsiniz gibi.

Rastgele.

teşekkürler hayrettin abi beğendiğine sevindim. kalan balıkları bu hafta yakalayacağız hepsini tutmadık :D:D:D:D:D

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:36

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 120894)
Hey maşşallah be Tuncay döktürmüşsün yine..:D :D :D

avların her daim bereketli oltan her daim dolu gelsin.. Tebrikler afiyet olsunlar..

kaptanımmmmmm napıyon beaaa nerlerdesin kara batak gibi kayboldun göremiyoruz seni özlettin kendini. gözünü sevdimin gopezleri nerdeeee özledim o cavurlarııı ;);)

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:36

Alıntı:

lusi tafarından gönderildi (Mesaj 120901)
tebrikler harika bir av olmuş

teşekkürler daha güzelleri size nasip olsun rastgelsin her daim

Saat 22:55.