RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   ZIPKINLA SUALTI AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Zıpkın alsam mı??? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1437)

ykmk 14-09-2006 10:49

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Kendini vurmazsın hiç korkma yeterki başkalarını vurma ;)

Abi zaten kimse yokken erkenden girerim suya merak etme.
Bi de en küçük zıpkın kaçlık oluyor 30 luk mu?

katiti 14-09-2006 22:54

Yunuscan illaki bu işi yapacağım diyorsan en az 75'lik bir zıpkın al. Küçük zıpkınlar hiçbir işine yaramaz, sinir olduğunla kalırsın...

atomik07 15-09-2006 07:51

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Yunuscan illaki bu işi yapacağım diyorsan en az 75'lik bir zıpkın al. Küçük zıpkınlar hiçbir işine yaramaz, sinir olduğunla kalırsın...

evet yunuscan bencede 75 likle başla en azından. küçük zıpkınlar genellikle acemiler için değil taşaltı, kayalıkta avlananlar ve yedek zıpkın taşıyanlar için kullanılır. Küçük zıpkınla anca balıklara stend-updan başka bi şey yapmazsın. Bu arada pehlivan yenile yenile pehlivan olur diye bi söz var. bu işe başlar başlar dapiran olacaksın diye bi şey yok. çok canın sıkılacak çok boş çıkacaksın ama en sonunda mutlu sona kavuşacaksın:'( duygulanacaksın:deli:

Taygun KOCABIYIK 15-09-2006 08:25

Yunuscan 30luk nedir yahu onla karada bile adam vuramazsın :D
Sen Rıdvan abini dinle en az 75 cm olanlardan al uçana kaçana gelir 75lik
hele sabah erken girdin mi bak gör ne güzel ;)

ykmk 15-09-2006 08:56

Kaçırırsın balığı diyorsunuz yani.75 likten daha ufağı yok mu???Arkadaş aldı taşıması zor oluyor dedi geri verdi.Gerçi arkadaş biraz kıl olduğuna geri verdi.Ama deneyeceğim bende.

Taygun KOCABIYIK 15-09-2006 09:28

Vallaha yunuscan gülü seven dikenine katlanır 90lık zıpkın var şiş ile birlikte 125 cm ben onu taşıyorum mert abinde 100 cm zıpkın var onunki daha uzun arabaya sığmıyor :D 75lik için basit bir çanta diktirebilirsin annene 1 metre uzunluğunda 40 cm kadar genişlikte bir çantaya tüm malzemelerini sığdırabilirsin rahat rahat taşırsın ben öyle yapıyordum eski zıpkınımla dalarken.

bertugdogan 16-09-2006 01:21

arkadaslara katılıyorum bu işe başlamak için en az 75 lik gerekir. daha küçükleriyle ancak ahtapot yakalarsın:)palet gözlük şnorkel ve en az 75 lik bir zıpkın.bunlar sana en azından 70-80 milyona patlar. tabı bunlar ekonomik secimler. isteyene 500 milyona sadece zıpkın var:)

atomik07 16-09-2006 19:44

Alıntı:

ykmk tafarından gönderildi
Kaçırırsın balığı diyorsunuz yani.75 likten daha ufağı yok mu???Arkadaş aldı taşıması zor oluyor dedi geri verdi.Gerçi arkadaş biraz kıl olduğuna geri verdi.Ama deneyeceğim bende.

Kardeş arkadaşın abartıyor. daha küçüğünle ancak fotoğraf makinasını poz vermek için kullanırsın başka işe yaramaz. gülü seven dikenine katlanır. hatta ben bu işi çok çabuk kavrarım ve yakın zamanda zıpkıncılığımı geliştiririm dersen 90 lık yada 100 lük al.

Taygun KOCABIYIK 16-09-2006 20:04

90lık biraz zor olur ben bile tam alışamadım 75lik uygundur diye tahmin ediyorum.
Alıcağına kesin karar verirsen marka model tavsiyesinde bulunuruz yunuscan.

ykmk 17-09-2006 07:28

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
90lık biraz zor olur ben bile tam alışamadım 75lik uygundur diye tahmin ediyorum.
Alıcağına kesin karar verirsen marka model tavsiyesinde bulunuruz yunuscan.

Yazın başında tavsiyelerinizi alacağım.75 likte karar kıldım.İlgilerinizden dolayı hepinize teşekkürler.

Saat 14:06.