![]() |
Alıntı:
Bi de en küçük zıpkın kaçlık oluyor 30 luk mu? |
Yunuscan illaki bu işi yapacağım diyorsan en az 75'lik bir zıpkın al. Küçük zıpkınlar hiçbir işine yaramaz, sinir olduğunla kalırsın...
|
Alıntı:
|
Yunuscan 30luk nedir yahu onla karada bile adam vuramazsın :D
Sen Rıdvan abini dinle en az 75 cm olanlardan al uçana kaçana gelir 75lik hele sabah erken girdin mi bak gör ne güzel ;) |
Kaçırırsın balığı diyorsunuz yani.75 likten daha ufağı yok mu???Arkadaş aldı taşıması zor oluyor dedi geri verdi.Gerçi arkadaş biraz kıl olduğuna geri verdi.Ama deneyeceğim bende.
|
Vallaha yunuscan gülü seven dikenine katlanır 90lık zıpkın var şiş ile birlikte 125 cm ben onu taşıyorum mert abinde 100 cm zıpkın var onunki daha uzun arabaya sığmıyor :D 75lik için basit bir çanta diktirebilirsin annene 1 metre uzunluğunda 40 cm kadar genişlikte bir çantaya tüm malzemelerini sığdırabilirsin rahat rahat taşırsın ben öyle yapıyordum eski zıpkınımla dalarken.
|
arkadaslara katılıyorum bu işe başlamak için en az 75 lik gerekir. daha küçükleriyle ancak ahtapot yakalarsın:)palet gözlük şnorkel ve en az 75 lik bir zıpkın.bunlar sana en azından 70-80 milyona patlar. tabı bunlar ekonomik secimler. isteyene 500 milyona sadece zıpkın var:)
|
Alıntı:
|
90lık biraz zor olur ben bile tam alışamadım 75lik uygundur diye tahmin ediyorum.
Alıcağına kesin karar verirsen marka model tavsiyesinde bulunuruz yunuscan. |
Alıntı:
|
Saat 14:06. |