![]() |
Abi paylaşmaz olur muyum hiç?TAbiki paylaşacağım ,fakat hiçbir bilgi yok.
|
Ben iddia ediyorum
Senin o yakaladıklarını tatlı suda diz boyuna gelen bir nehirde elle 2 saatte yakalarım.
Abi balık tutmak demek elle yakalamak demektir. Başka zevk tanımam. Merak edenler bu olta kullanmazmı diyewnler bir ipucu. Turna ya yaptığımız canlı oltada balığı ön solungaçlarından çıkmayacak şekilde ve boğmadan bağlarsanız balığınız çok uzun süre ölmez. Not:Tabiiki turna vurana kadar:):) |
PAlukçu bence burnu havadalık hiç iyi birşey değil.İnsan önce bir tebrik eder de sonra kendi fikrini söyler...
|
Alıntı:
|
Yav gardeşim
Sizin palukçu olmadığınız beli oluyor.
PAlukçu işte atıyor daaaa Sazan gibi atlamayalım. Ulen der adam amma attın. Bende senin yakaladığının 5 mislisini yakalarım. Bu kendini bepğenmişlikten değil yani |
Bak palukçu kardeş haddini aşma.Doğru konuş yoksa yetkililerden kaydının silinmesini isteyeceğim.Kim balıkçı değilmiş?Argo kelime de kullanamazsın bu forumda.Bilmiyosan anlatayım.
|
kefallerin yanakları
Alıntı:
bir gösteri esnasında benim diğital mak. ile çektiğim resimlerde flaş yetersiz kaldı ve arkadaşımın renkli gözleri o şekilde kıpkırmızı çıktı... fotografçıya sorduk... ışık azlıgı dedi...sanırım ondan olabilir yoksa azmaklarda tutulan balık gayet normal görünümdedir..:) selamlar |
Ama taygun abi deredekiler kızıl oluyorn dedi Muvaffak abi?
|
imkansız ..Taygun un dalgınlıgına gelmiştir.. zaten bunlar bildiğimiz tür mugil cephalus denizlerimizde ve deniz baglantılı derelerimizde yaşayan balıklar.
|
Işığın yetersizliğinden olabilir muvaffak abinin dediği gibi
yin Muvaffak abimin dediği gibi onun balıklara kırmızı dememin sebebide dalgınlık :) ama balıkları gümüldürde 1 gün derin dondurucuda beklettim nerdeyse canlı olarak dolaba attım belki ondan olabilir kırmızılık çünkü sudan çıktıklarında böyle bi kırmızılık yoktu daha net resimler ve 1 adet video var fakat henüz yanında kaldığım akrabanın makinada oda hala gümüldürde gelince daha güzel resimler ekliycem bu başlığa yakaladığım kefallerin bilimsel ismini bilmesemde çoğu topan 2-3 taneside sarıkulak diye tabir ettiğimiz kefallerdendi. |
Saat 02:00. |