RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Akdenİz De Avlanma Mevsİmlerİ (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1552)

fishermani 27-02-2007 20:38

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi
Akdenİz De Avlanma Mevsİmlerİ

sevgili arkadaşım verdiğin bilgiler gerçekten tam olarak yenigelişen mevsim şartlarınınde etkisiyle tam olarak oturmasada bile benimde kendi tuttuğum cetvelle birebir örtüşüyor diyebilirim emegine sağlık, rastgele...

falconn394 06-09-2007 16:15

Arkadaşlar Ben Araniza Yeni Geldim Ve Inanilmaz Tavsiyeler Ve Bilgiler Aldim , Balik Tutmak Simdi Daha Zevkli Bi , Hepinize Teşekkürler .bereketli Avlar Diliyorum ..

Anıl ÜNALAN 06-09-2007 16:17

Alıntı:

falconn394 tafarından gönderildi
Arkadaşlar Ben Araniza Yeni Geldim Ve Inanilmaz Tavsiyeler Ve Bilgiler Aldim , Balik Tutmak Simdi Daha Zevkli Bi , Hepinize Teşekkürler .bereketli Avlar Diliyorum ..

Aramızda kalıcı olmanızı diliyoruz.Aldığınızdan fazlasınıda emin olun bizimle birlikte olarak alabilirseniz..

İmzanızı bizimkiler gibi kimlik bilgileriyle doldurursanız seviniriz.Hem forum kuralı hemde hitap şekli açısından.

Saygılarımla..

batu 07-09-2007 11:44

ARKADAŞLAR SELAM yeni üye oldum herkeze selam yollayıp ortama katılmak istedim fakat toplu msj nasıl yada nereye yazılır bulamadım

ronin 25-09-2007 15:11

tablonuza belki faydası olur bu mevsimdede çok güzel akya var ve gayet bereketli ayrıca her yıl özellikle eylülün 15 den sonra karadanda denizlerin tutumu en keyifli balıklarından biri lambukanında mevsimi başlar.

fhaturgut 14-10-2008 17:07

merhaba ben yeni katıldım aranıza.Frsat bulduğum her zaman kıyıdan olta atırum.Acamiymim.Ustalar yo serirse mulu olurum.Pazar günü yakalanan bir balığı çekemedim,kaçırdım.Yakalanan büyük balık nasıl çekilirki

fhaturgut 14-10-2008 17:11

Yazıdaki hatalar için kusura bakmayın.Tuşlarda sorun var sanırım

Taygun KOCABIYIK 14-10-2008 17:16

Merhabalar
Aramıza hoşgeldiniz imzanızı doldurursanız seviniriz.
Büyük balık çekerken kalama ayarını iyi yapmak lazım. Yani balık kuvvetle asıldığında onu yormak için ve misinayı koparmasını engellemek için misinayı yavaş yavaş gevşeterek balığın gitmesine izin vermek gerek. Temel mantık bu :)

recush 12-09-2009 22:36

Alıntı:

hastem07 tafarından gönderildi (Mesaj 22120)
Akdenizde turna diye bir balık vardırki herkes tutar mevsiminde ve o balığı bu takvime koymamakla büyük bir hata yapmışsınız akdenizli bir kıyı balıkçısı olarak sizden ricam onuda bu takvime almanız.Saygılarımla.

Akdeniz öneemli balıklarından mırmır,karagöz,kuppes daha niceleri onlarıda yazarsanız seviniriz bilmeyen arkadaşlara yol gösterir.saygılar

1940g 14-09-2009 08:40

Akya ve zargana şu an(eylül) var. Ama lezzet anlamından mı yapıldı takvim acaba?

Saat 17:31.