![]() |
Tebrikler bazen şanssızlık olabilir yada balık rüzgardan su ısısı yüzünden veya daha başka bir etkenden yeme vurmayabiliyor bundan sonraki avlarınızın daha verimli olmasını dilerim.
|
SARGOZ ve melanur aman abicim olsunlarda bu kadarınada razıyız rastgelsin ...
|
iskenderunda lüfer yakalanabilecek en güzel yer neresidir ?? iskenderunlu lüfercilerin yardımlarını bekliyorum :)
|
iyi av olmuş tebrikler.arkadaşlar lüfer üstü; kofanalar akdenizde yerleşmeye başladılar.çinekopu görüyoruz sonra kayboluyor,fakat kofana1,5-3 kg arası ,12 ay azda olsa var. özellikle 8-9 cm rapala,kaşık ile limanağzı ve önü ile kırma taşlık alanlarda iyi av veriyor.
|
tebrikler harika bir sırtıkara....
|
bu aralar tek tük cok güzel kofanalar cıkıyo iskenderun'da ama tam mevsimi değil daha bunların( nisan ayında inş 4'er 5'er yakalarız bu canavarlardan:) ), gecen haftaki avımızda 3,5 kiloluk yakalamıştık,1 aydan beri büyük zarganalar cıkıyo , en büyük tuttuğumuz 2,8 kilo geldi bi 10 günden beri de imtiyazlar var ortalama 3 kiloluk.iskenderun balık avı için çok mükemmel bi yer,her zaman bekleriz buralara.
|
Alıntı:
Helal Olsun Ömer.... Atmışsın yine havanı.... :) Bereketli avlarının devamını dilerim... Sadece zargana değil akyada var.... doğru bir tesbit... Artık güzel resimler koyda görelim... Yokmu yakın zamana ait kofana yada namı diğer sırtı kara... Selamlar... |
Alıntı:
|
ömer bende dörtyoldan tekneyle çıkıyorum balığa. hafta sonları geliyorum balık için. akyayı(imtiyaz) avlayabileceğim yer söyleyebilirmisin.ve nasıl bir takım kullanıyorsunuz.bu bölgenin biraz acemisiyim yardımcı olursan sevinirim.
|
Alıntı:
Estağfurullah Ömerim... Sen usta balıkçısın, tabi azda olsa havanı atacan.. hem mavra yapmıyosun.... Gerçek balıkçısın... Yaz ömer yaz.... Hakkındır....:) İmtiyazı canlı kefal ve gagalı istavritlemi alıyorlar? yakalamak için sana bir sufle: Yılancı hacıya git, bir okuyup üflesin:) bak sen kofana imtiyaz nasıl yakalanıyor...... Neyse Ömer kardeş; espiri bir yana bu haftayıda es geçtim.... Tek tük kofana atlıyor, büyük imtiyazlar geziyor ama olmadı... balık kısmet işi.... sana rastgele... selamlar... |
Saat 00:59. |