RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Bakalım Levrekleree KUDURR :)) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2142)

aganta borina borinata 29-12-2006 07:20

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
Yok abisi benden geçti artık.Siz gençlere bol nasipli avlar diliyorum.En kötü avınızın bu kalitede geçmesi dileğiyle rastgelsin diyorum......

ishak abi dabi balık koymadınız memlekette şimdi bizden geçti muhabbetleri yapıyorsunuz:D ...

bu arada tansiyona dikkat...geçmiş olsun...

rastgelsin...

ismail çakır 29-12-2006 15:12

1 Eklenti(ler)
yalçın kardeşim sıtedekı konumunu bugün gördüm. iyiki geldin hoş geldin. tuttugun balıklar çok güzel senden çok daha ıyılerını görecegimize eminim. ama önce işin. balıkçılıgı işinin önüne asla geçirme.selamlar.

ismail çakır
1952-çanakkale

Uzm.Dr.Rastgele 29-12-2006 15:58

Alıntı:

aganta borina borinata tafarından gönderildi
ishak abi dabi balık koymadınız memlekette şimdi bizden geçti muhabbetleri yapıyorsunuz:D ...

bu arada tansiyona dikkat...geçmiş olsun...

rastgelsin...

Doğan'cım, canım kardeşim, arkadaşım.....Hala anlamadın mı ? Bizdeki ''Hamlık'' bitecek gibi değil....:D

İsmail abi lüferler bir harika.Ama bizim buralarda onlara ulaşmak imkansız gibi bir şey.Lüfer yanılmıyorsam genelde marmara balığı.....Yani buralarda daha iyi av veriyor demek istiyorum.....

Yırtık 29-12-2006 15:59

Alıntı:

ismail çakır tafarından gönderildi
yalçın kardeşim sıtedekı konumunu bugün gördüm. iyiki geldin hoş geldin. tuttugun balıklar çok güzel senden çok daha ıyılerını görecegimize eminim. ama önce işin. balıkçılıgı işinin önüne asla geçirme.selamlar.

Tamam ismail abii sende derya kuzularını goturmüşsün maşallahh
Bu arada bana tiyo geldii Senin Kayaplus a çok yakın katliam yapmışlarrr;)

Taygun KOCABIYIK 29-12-2006 17:46

Yalçın abi beni balığa götürürmüsün :D
vallahi ekran başında kitlendim kaldım tebrik ederim

balıkcı 29-12-2006 18:57

Alıntı:

İsmail bey imza ayarlarınızı yapabilirmisiniz,isim ve yaş gibi bilgilerle bizleri bilgilendirirseniz bizim size hitap etmemiz dahada kolaylaşır.

ismail çakır 29-12-2006 19:35

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi
İsmail bey imza ayarlarınızı yapabilirmisiniz,isim ve yaş gibi bilgilerle bizleri bilgilendirirseniz bizim size hitap etmemiz dahada kolaylaşır.

selim bey kardeşim. kusura bakmayın bılgısayar kullanmanın acemiliği, ben otomatik çıkar sanıyordum.
ismail çakır
1952- ÇANAKKALE

igmsva 29-12-2006 19:52

Alıntı:

ama önce işin. balıkçılıgı işinin önüne asla geçirme.

:artist: :artist: ismail abi yalçına bulunduğun tavsiye ne kadar hoş öyle. işte bu forumun güzelliği bu. büyüklerimizin bizlere tecrübelerini aktarırken realiteden de bahsetmeleri. elbette hiç bir hobi işin önüne geçmemeli yoksa hobi olmaktan çıkar.............:D :D

balıkcı 29-12-2006 20:05

Alıntı:

selim bey kardeşim. kusura bakmayın bılgısayar kullanmanın acemiliği, ben otomatik çıkar sanıyordum.
ismail çakır
1952- ÇANAKKALE

İsmail abi şimdi size nasıl hitap edeceğimizi görüyoruz,yaşın belirtilmesi bu sitedeki abi kardeş veya arkadaş olarak bir birimize daha saygılı hitap şeklidir,şahsen bende fazla anlamam bilgisayardan ,idare ediyoruz işte.

Saat 14:05.