RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   4 Mart Akbük (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2544)

cevat2 07-03-2007 18:05

tebrikler güven mırmırın hatırı sayılır.....

Taygun KOCABIYIK 07-03-2007 18:15

1 Eklenti(ler)
Güvocum harika bir gece ve gün geçirdik teşekkür ediyorum herşey için ehliyete yazılıyorum yarın artık arabayı ben kullanırım heralde :D hep beraber uyuruz yollarda :D
Mırmırla ilgili aşağıdaki resmide ekliyorum nü pozdur +16 :D

lidaki 07-03-2007 18:23

Abi güzel balık be:helal: :helal: :helal: . Ufaktan sezon açılıyo sanki ha???

mufi 08-03-2007 07:06

Yukarıdaki resime bakıyorumda aklıma ne geldi dersiniz...??
Güvencim???
''Bu ne sevda aaahh bu ne aşk...'':D

erhan 08-03-2007 07:09

Maşallah maşallah
Mırmır güzel, siz ondan güzelsiniz helal olsun. Tebrik ederim bi dahaki sefere o boy 15-20 Çipura yakalarsınız inşallah. Hani olur da yakalarsanız bir iki tane ayırın Türkiye ye gelince alırım sizden o kadar dua ediyoruz değil mi:)

Uzm.Dr.Rastgele 08-03-2007 10:04

Karttır o balık kartttttttttttttttttt.:deli:

Keşke suya tekrar geri salsaydınız...........:D

Tebrikler......Ekip 10 numara......Bu ekip yazın inşallah fırtına gibi esecek.....

giritli 08-03-2007 10:56

Güven bıyıklar batmıştır şimdi o garibime.....aklıma kötü kötü şeyler gelmedi değil hani....mırmır içinden kimbilir neler geçirmiştir "ulen bu bizi yiyecekmi yoksa ....cekmi" diye....:D :D :D

İshak abicim acayip bilendik bu yaza...takımlar falan 10 numara oldu....iğdeler açmaya görsün...."dağılıııııııın leeeeeeeeyn,deli kadir geliyor":oha: :camoka:

Lethe 08-03-2007 12:08

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Güven bıyıklar batmıştır şimdi o garibime.....aklıma kötü kötü şeyler gelmedi değil hani....mırmır içinden kimbilir neler geçirmiştir "ulen bu bizi yiyecekmi yoksa ....cekmi" diye....:D :D :D

İshak abicim acayip bilendik bu yaza...takımlar falan 10 numara oldu....iğdeler açmaya görsün...."dağılıııııııın leeeeeeeeyn,deli kadir geliyor":oha: :camoka:

:D :D :D
ya birşey sormak istiyorum:izmir' in mırmır cenneti olan tuzalaya giren ya da girebilecek olan var mı?ya da izin veriliyor mu artık girişe?şahane mırmır&çipura yakalamıştık vakt-i zamanında oralardan.belki de çoğalmış, bizi bekliyorlardır?:P

Güven ÖZYELDAN 08-03-2007 16:35

Alıntı:

erhan tafarından gönderildi
Maşallah maşallah
Mırmır güzel, siz ondan güzelsiniz helal olsun. Tebrik ederim bi dahaki sefere o boy 15-20 Çipura yakalarsınız inşallah. Hani olur da yakalarsanız bir iki tane ayırın Türkiye ye gelince alırım sizden o kadar dua ediyoruz değil mi:)

2ne kelime abi kiloyla cupra levrek mırmır feda olsun sana....

Güven ÖZYELDAN 08-03-2007 16:38

Alıntı:

ulash tafarından gönderildi
:D :D :D
ya birşey sormak istiyorum:izmir' in mırmır cenneti olan tuzalaya giren ya da girebilecek olan var mı?ya da izin veriliyor mu artık girişe?şahane mırmır&çipura yakalamıştık vakt-i zamanında oralardan.belki de çoğalmış, bizi bekliyorlardır?:P

hala yasak olduğuna dair bir kaç duyum aldım fakat tanıdıkları olan arkadaşlarım var zaman zaman gidiyorlardı ve iyide balık alıyorlardı bundan 2 sene öncesi katılıyorum sana orası balık çifliği gibi olmuştur uzun zamandır av yasağı var o çevrede tabiki tekneler kurutmadılarsa orayıda...

Saat 02:00.