![]() |
tebrikler güven mırmırın hatırı sayılır.....
|
1 Eklenti(ler)
Güvocum harika bir gece ve gün geçirdik teşekkür ediyorum herşey için ehliyete yazılıyorum yarın artık arabayı ben kullanırım heralde :D hep beraber uyuruz yollarda :D
Mırmırla ilgili aşağıdaki resmide ekliyorum nü pozdur +16 :D |
Abi güzel balık be:helal: :helal: :helal: . Ufaktan sezon açılıyo sanki ha???
|
Yukarıdaki resime bakıyorumda aklıma ne geldi dersiniz...??
Güvencim??? ''Bu ne sevda aaahh bu ne aşk...'':D |
Maşallah maşallah
Mırmır güzel, siz ondan güzelsiniz helal olsun. Tebrik ederim bi dahaki sefere o boy 15-20 Çipura yakalarsınız inşallah. Hani olur da yakalarsanız bir iki tane ayırın Türkiye ye gelince alırım sizden o kadar dua ediyoruz değil mi:) |
Karttır o balık kartttttttttttttttttt.:deli:
Keşke suya tekrar geri salsaydınız...........:D Tebrikler......Ekip 10 numara......Bu ekip yazın inşallah fırtına gibi esecek..... |
Güven bıyıklar batmıştır şimdi o garibime.....aklıma kötü kötü şeyler gelmedi değil hani....mırmır içinden kimbilir neler geçirmiştir "ulen bu bizi yiyecekmi yoksa ....cekmi" diye....:D :D :D
İshak abicim acayip bilendik bu yaza...takımlar falan 10 numara oldu....iğdeler açmaya görsün...."dağılıııııııın leeeeeeeeyn,deli kadir geliyor":oha: :camoka: |
Alıntı:
ya birşey sormak istiyorum:izmir' in mırmır cenneti olan tuzalaya giren ya da girebilecek olan var mı?ya da izin veriliyor mu artık girişe?şahane mırmır&çipura yakalamıştık vakt-i zamanında oralardan.belki de çoğalmış, bizi bekliyorlardır?:P |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 02:00. |