![]() |
Ben bunlardan sarı kuyruk veya avcı olarak anılan balığın 350 gr lık yavru boyunu tuttum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Aşdaki balıkta yeldirme veya cıplak denilen tür yani latince ismi (yaladerma) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Esas akyayı ne yazıkki kısmet olmadı yakalamak o balık alanyada cok sık rastlanan bir tür değil ama bulunuyor. |
Rauf Abi olay budur, teşekkür ederim :)...
|
Bilgiler icin cok tesekkürler...Daha önce hic akya vurmadim insallah birgün vururum :)
|
yalandirma
Alıntı:
Rauf Abi biz buna Antalya da Yalandirma diyoruz...Beniim yanimda babamin arkadasi bunun 7 kilolugunu yakalamisti... Eti cok kuru tadi fazla hos degil... Ama Tombikler sahane |
Cumhur valla ne yalan söyleyim herhalde yediğiniz tombik değildi yoksa tombik palamutu palamut cinslerinin icinde en lezzetziz olanıdır.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] senin yediğin akdeniz palamutu yada diğer ismiyle yazılı orkinos yavrusu olmalı. |
valla cok güzel balık bızede bırgun nasıp olur ınsallah boylesı. elıne saglık gozumuz gonlumuz acıldı yav
|
Saat 16:12. |