RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Bana şans dileyin.... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2650)

gokseldbuga 23-03-2007 11:21

İshak amca, sanırım düzgün okumamışım mesajları senin mesajını görememiştim Allah allah acep neden cevap yazmıyor diye düşünürken mesajı gördüm, hayırlısı olsun, ben tekneyi alınca kaptanlık yaparsın artık, maaş filan vermem ona göre

Uzm.Dr.Rastgele 23-03-2007 11:52

Ah Göksel'im, ahhhhhh.....Keşke ''belge almak'' ile iş bitse....Yıllardan beri tekne kullanan abilerimin yanında daha çoooooook yamaklık yapmam lazım ki;bende kaptanım diyebileyim....Sakın bana güvenip tekne filan alma...Daha ben bu yolculuğun ilk durağına bile varmış değilim...:P
Haaa, olta dır,takım bağlamaktır vs... hususlarda herzaman emrindeyim....:D
Bir konu hakkında yeterli bilgin olmadığını ''itiraf etmekde'' bana göre erdemdir....;)
Örneğin hani alt tarafı bir ''demir atmak'' dersin....Bak aşağıdaki linke tıkla da gör ne kadar ayrıntısı olan bir şeymiş.....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Rauf 23-03-2007 12:24

İshak ustam yaa cok ayrıntıda kalıyorsun etrafına bi bak kimler tekne kullanıyor anlarsın selamlar.

aganta borina borinata 23-03-2007 12:27

hayırlı olsun ishak abi...umarım kısa zamanda herşey gönlünce olur...

rastgelsin...

mozdil 23-03-2007 12:46

Hayırlı olsun. Ben de düşünüyorum. Sorulara şöyle bir baktım da çalışacak bir kitap lazım? Nereden nasıl hangi kitap alınır bir fikri olan var mı?

Rauf 23-03-2007 12:54

Alıntı:

mozdil tafarından gönderildi
Hayırlı olsun. Ben de düşünüyorum. Sorulara şöyle bir baktım da çalışacak bir kitap lazım? Nereden nasıl hangi kitap alınır bir fikri olan var mı?

Evet vardır amatör denizcilik federasyonun tavsiye ettiği ve soruların bu kitaba göre sorulduğunu biliyorum ben 25 ytl ye bir kitap evinden almıştım ama onu bir arkadaşa vermiş olduğumdan size ismini veremiyorum ama kitapcılara ADF tavsiye ettiği kitap diye sorarsanız verirler iyi günler.

cevat2 23-03-2007 13:43

evet esasında almak lazım rauf abi yalnızca sorulan soru ve cevaplarmı var yoksa denizcilik hakkında açıklamalarda mevcutmu bu arada prf.atilla alpbaz ın balıkçılık hakkında bir kitabı var siteden içeriğini okudum bayağı kapsamlı okuyan varmı 25 ytl av markette faydalı ise alalım

discus 23-03-2007 15:39

ishak hocam hayırlı olsun..

ismail çakır 23-03-2007 16:04

:) ishak usta kaptanlığın hayırlı olsun. inşallah zaman içinde gönlündekilerin hepsi gerçekleşir.sende bu deniz ve balık sevdası olduktan sonra......:)

mufi 23-03-2007 16:47

İshak kaptancım yav kusura bakma senin olaya geç intikal ettim özür dilerim. rutin kontrolleri kaçırdık.. ama ne kadar güzel bir ortamki bunca mesaj ardısıra takip ediyor..
kardeşim inşallah ileride her şey gönlünce olur..

Saat 22:12.