RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   15 nisan(çanakkale çatlatan ekibi)tago&seko (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2808)

discus 16-04-2007 19:58

haklısın muvaffak abi hala tadı damağımda bu arada ismail abinin konumuzu görüntülediğini gördüm abi sen büyüksün affedersin.densizlik ettik biliyom

mufi 16-04-2007 20:00

İŞTE MIRMIRIM (ne didimi kaldı ne gerencesi ne ıldırı hiç bir yerde tutama gel güzelbahçede tut :D )

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/quote]

hay aksi..Tago yine yakışıklı çıkmışsın..

ismail çakır 16-04-2007 20:03

çok değerli genç arkadaşlarım. avınız değilse bile gününüz çok güzel geçmiş. balık her zaman olur.. ama dostluklar daim olsun.bugünlerde balığa gidemedim. enson gittiğmde 1 çıpra 1 karagöz almıştım. başka olmamıştı. bizim iğdeler çiçeklerini döktümü ne?
rastgelsin... herşey gölünüzce olsun...
eski arşivden bir resim ekliyorum. yeni değildir... .[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

discus 16-04-2007 20:07

Alıntı:

ismail çakır tafarından gönderildi
çok değerli genç arkadaşlarım. avınız değilse bile gününüz çok güzel geçmiş. balık her zaman olur.. ama dostluklar daim olsun.bugünlerde balığa gidemedim. enson gittiğmde 1 çıpra 1 karagöz almıştım. başka olmamıştı. bizim iğdeler çiçeklerini döktümü ne?
rastgelsin... herşey gölünüzce olsun...
eski arşivden bir resim ekliyorum. yeni değildir... .[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

valla abi resmi görünce birden gözlerim pööörtlemişti.:oha: sizin orda dökülen çiçekler bizim buralardan çıkmaya başladı galiba abi.:D

gokseldbuga 16-04-2007 22:06

ekleme abi ekleme, beni öldürüyorsun İsmail abi, ağlamak istiyorum:'(

gokseldbuga 16-04-2007 22:11

Tagocum bugün sana gönderdiğim linke baktın dimi, merak eden arkadaşlar için açıklayayım i resmi yapıştıramıyorum çünkü başka bir forum sitesinde yayımlanmış ayıp olmasın.
Bizim gittiğimiz Akbüke devamli giden, ismen tanıdığım bir arkadaş, hafta sonu geceden botla herzamanki yerine giderek 25 parça mımır (bunların 10 tanesi Güvenle benim tuttuğum büyüklükte) , 5 çipura, 5-6 lidaki, daha gerisini hatırlamıyorum zaten gözlerim kamaştı. Nasip Tagocum, o kadar saat bekle tutama, gel İzmirde tut.

Rauf 17-04-2007 06:23

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
rauf abi teşekkürler.neler feda etmedikki normalde işim dolyısıyla sezon başladığından ben pazarları çalışıyorum ama sırf bugün için patronla cumartesi çalışıp işi bitirdik.şimdide bu pazar için uğraşıyom inşallah bi aksilik çıkmazda organizasyona katılabilirim..

Sizin gibi calışan insanların nasıl güclüklerle karşılaştıklarını bildiğimden veya tahmin ettiğim icin öyle yazdım allah işinizi gücünüzü rast getirsin ilerde sakin bir emeklilik nasip etsin selamlar arkadaşım.

giritli 17-04-2007 08:10

Tagocum karnını doyurmuşsun yine helal olsun...adam doğuştan komando kardeşim:D ...acıktımıydı Allah ne verdiyse bişeyler bulup buluşturuyor(midye vs) veee langırt köy sandığı:D ...Allah muhafaza hiçbişey bulamasa "açııım açıııım diye bizim kafamızın etini yiyor":P ama bu sefer sucuk olayı işi bitirmiş...önümüzdeki hafta nasipse daha bol ve irileri denk gelir inşallah...

haa unutmadan Tagocum...kırlangıcı tutan iğne bana tanıdık geldi;)

katiti 17-04-2007 08:25

Yaa işte siz Çanakkale çatlatan derseniz İsmail Abi de şak diye yapıştırır fotoğrafı böyle :D...

giritli 17-04-2007 08:32

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Yaa işte siz Çanakkale çatlatan derseniz İsmail Abi de şak diye yapıştırır fotoğrafı böyle :D...

vallaha Mertikom çat ne kelime...ÇATUUUUUUURRRT diye tokat gibi geldi cevabı....:D :D :D
Farkettiysen beş parmak manasında balıklar 5 tane...:(

Saat 02:02.