![]() |
ismail abi tebrik ederim. harika balıklar.çupranında yanakları kızarmış, alyanak mı ne.yada yakalandığı için çok utanmış.
|
ahh abi nediyeyim ki ya valla yine maşallahın var allah nazardan saklasın...
|
Abi rastgelsin:helal: rastgelsinde bizede bırakırsın artık bir kaç balık çanakkalede:D yoksa biz balık yerine midye toplayacağız senin yanında:'(
|
:deli: :deli: :deli: :deli: sonunda başardın ismail abi delirttin beni.bir de balık yoktu demiyormusun:hıııı: :hıııı: :D bizim bursadan arkadaşlarda bu hafta oraya gidiyorlar .bakalım meradan mı yoksa ustalıktan mı :D
|
İsmail abi artık tebrik ederim demekten bana fenalık geldi, sana balık yok demekten fenalık gelmedi. Balık ölçüsü vermekte son nokta yanlız bu olay ayrı bir tebriği hakediyor. RASTGELSİN.
|
Alıntı:
Bende Aynen Mustafa gibi düşünüyorum....Tabiki meranın bereketini... Rastgele dostlar.. |
ben Gerencede kaçan 10 ton balığı merak ediyorum İshak amca
|
maşallah abi nededeyse danizde balık kalamamış deryada :)desek ve desemde abi bunu bulamayanlarda var ...örnegin benim gibi tatlısucular:):(...en kötü avınız bunun gibi olsun abi..selametle
|
işte budur abi az olsun bizim olsun abi. rastgele
|
Hemşo bunlara sen azmı diyon? ben bişi demicem moralim bozuluyo.:hıııı: :hıııı: :confused:
|
Saat 21:18. |