![]() |
cok eglendim seyrederken bu balik avini, sanirim her gun takip ede ede bi seyler ogrenicem ben farkinda olmadan, yazin urla'da tutarim belki bi balik :) gerci sana kalsa gokselcim aynada balina tutarim ben ama :) baliginiz bol olsun. Herkese sevgiler...
|
İshak abi ve Göksel kardeşim tebrikler güzel ve keyifli vakit geçirmişsiniz. Levrek te tuzu biberi olmuş. Allah içinize sindirsin.
Saygılar. |
Alıntı:
boru kurdu yerine kırmızı kurdu niye denemiyorsunuz. öneririm. |
Alıntı:
Velhasıl belirli yaşdan sonra alışkanlıklar kolay kolay değişmiyor:) |
ishakcığım ben mamunu devre dışı bırakmadım. benim de en ideal yemim mamun ve sardalye. fakat şunu belirtmek istiyorum (tecrübelerimdendir): bu zamanlarda boru kurdu ve sülünezi tercih etmeyen balıklar özellikle lidakiler kırmızı kurdu ve mamunu tercih ediyorlar. en azından bu bölgede verimlidir.
balık, bulunduğu merada hangi yemle yemleniyorsa öncelikli olarak onu tercih ediyor. |
her ıkınızıde canı gönülden alkışlayarak tebrık edıyorum.:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: herzaman rastgelmesı dıleklerımle başarılar:
saygılar selamlar afıyet olsun |
ishak abi ,göksel her ikinizi de tebrik ediyorum,keyifli ve başarılı bir av olmuş:helal: :helal: .yakalanan balıklarda 10 numara maşallah.:helal: :D
|
balıklarda günde güzelmiş, klipler çok güzel olmuş ellerinize sağlık
|
Saat 08:51. |