![]() |
Aramiza Hoşgeldin Ender Abi Saygilar Sevgiler Rastgelsin:d :d
|
ıyı avlar bende bılecıklıyım karsılasırız ınsallah
|
:) ender abı ilk olarak aramıza hoşgeldin abı balıklarda güzel:D :D :D
saygılar-sevgiler rastgelsin |
tebrikler hemşerim tek kelimeyle harikasın bende yenişehirliyim bu arada saygılar
|
abi tebrikler inşallah daha irilerini tutabılırsın.. bu arada sakarya melen çayına balık tutmak isteyen arkadaslarımızı bekleriz ..saygılar.. rastgele
|
ender abi ben iznikte ava gittim fakat çok acemilik çektim iznikteki en iyi avlak yeri neresidir?veya sen daha çok nerede avlanıyorsun?bilgilerini paylaşırsan mutlu oluruz.şimdiden teşekkürler..
|
Merhaba arkadaşlar Ender balık avında acemi olduğunu yazmışsın okey yakaladığın israilin yasak dönemi yok eyvallah sen doğru zamanda avlanmışsın bursada yasak 15Mart-15Haziran aralığı tarihlerinde serbest fakat tuttuğun yayın malesef sirkülere uymuyor 2/2numaralı amatör sportif amaçlı su ürünleri avcılığı düzenleyen tebliğde yayının boyu bana küçük göründü sirkülere göre boy 90cm. olacak Kg.yok.merak ettiğiniz soruları sorabilir veya internete 2/2tebliğ yazıp bakabilirsiniz,yasaklara uyma hassasiyeti olan bir arkadaş olarak algıladım ve bunları yazdım,hata ettiysem özür dilerim,tüm avlarınız neşeli ve bereketli olsun .Rastgelsin.
|
Abiler izniğe gidiyorum elim boş dönüyorum bana birkaç tavsiye verirseniz minettar olurum
|
Saat 19:33. |