![]() |
burda bahsedilen ali'nin balıklarından bulamadım dediğiniz balıkçıya uğradım eskidendi o dedi artık alinin balıklarını satmıyormuş.
|
Alıntı:
|
bilginiz için teşekkür ederim gelmek için sabırsızlanıyorum
|
Selamlar... Yabani Çipura var. Ama bu sıralar genelde mırmır çıkıyor... İzmirden gelirke boru kurdu getirin derim...
|
Çok kıymetli arkadaşlar bende iskenderuna tayinim çıktığından beri sık sık balığa çıkıyorum ama bu aralar gerçekten hiç bir şey yok denecek kadar az. Balık popülasyonu gitgide azalıyor. Avlanmadaki en güzel yöntem borukurdu diye düşünüyorum boru kurdunu en taze izmirden günlük olarak getiren yer adliye arkasındaki erciyes balıkçılık. Tarık bey işin ehli usta birisi tavsiye ederim. Herkese rastgelsin...
|
kıyıdan yada iskelelerden lüfer ve imtiyaz alınabiliyormu bilginiz varmı ?
|
denizi kurutmuşlar barınağa gidiyoruz kaya sorkaz kefal naylan balığı çıkıyor ama hepside parmak kadar adamlar kıyıya 10 metre uzaklığında ağ atıyorlar kıyı balıkçılığı ölüyor ve ağlarla balıkların kökü kazılıyor barınağın ordaki dalga kıranların oraya geçişi engellemek için askeriye birde kesici tel germiş işin tadı tam kaçmış anlayacağınız.
|
İskenderun İyi ya, her gitmemize 2-3 kg alıyoruz. Yem boru kurdu... Dikkat etmeniz gereken derinlik yerleri...
|
Alıntı:
nerde avlanıyorsunuz yer ismi ve hangi balık nerde çıkıyor söylerseniz bende gideyim saygılar... |
Alıntı:
|
Saat 13:02. |