![]() |
Merhaba Erol Bey garmin 420 s BlueChart g2 Vision VEU015R (M. Ege-M. Marmara) yüklemem gereken harita dogrumudur yanlışlık yapmayayım teşekkürler.
|
Doğrudur,bazı eski tip kart yazıcıları 2Gb ve üstü sd kartları görememektedir,şayet yüklme işleminde sorun yaşarsanız bu nedenledir,sevgilerimle
|
Murat Bey,anlattıklarınıza göre her şey doğru gözüküyor,tekrar bir deneme yapın,muhakkak anlamış olduğunuz bir şeyler olabilir,sevgilerimle
|
Erol bey merhaba defalarca denememe lakin bir türlü haritayı yükleyemedim biryerde yanlışık yapıyorum ama nerde bir türlü çözemedim
|
Merhaba Erol Bey elimde Nüvi 200 var buna ege marmara deniz haritaları yüklemek istiyorum birde garmin etrex camo var bu cihaza bişeyler yüklenebiliyormu yükleniyorsa mesala neler olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum Selamlar.
|
Ben siteyi kaydetmemişim tesadüfen denk geldim üye olayım dedim üye olduğumu öğrendim artık kaybetmem.
|
Arkadaşlar Dahil gps i bulunan tum cep telefonlarına ve avuc içi bilgisayarlar garmin haritaları yuklene biliyor
aracınızda kullandıgınız navigasyon cihazlarının wince 6.00 ve üzeri cihazlarda yuklemek mumkun daha ekonomik oluyor |
tesekkürler tesekkürler sagol arkadaşım
|
Garmin etrex legend hakkında..
Alıntı:
Ben geçenlerde gitti gidiyor'dan 2.el bir gps aldım.. Garmin in etrex legend modeli(mavi renkli kasalı) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu cihazın 8 mb dahili haritası var fakat hafıza kartı takılamıyor.Ancak deniz haritası yüklenebiliyormuş.Data kablosu rs232 ile bağlanıyormuş.ancak piyasada bulunmuyor..garmin distrübitörü baytekin satıyor ama yaklaşık 70 dolar:) Sadece bu ürüne özel bir kablosu var.. Bu cihaza avlandığım bölgelerin deniz haritalarını nasıl yükleyebilirim?Yada yükletebilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
Bilgiler için teşekkür ederim, elimde bir tane loptap var (bluetooth GPs ile) üzerinde çalıştırma imkanı olabilirmi?
|
Saat 10:46. |