RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Avlaklarımdan Eski Foça (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6642)

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 10:49

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 69504)
Hasan Abi tekne olayı çok talihsiz olmuş. Ama fotoğrafları görünce senin deniz, kara farkı tanımadığın ortaya çıkıyor. Balıklar, hele çupralar mükemmel.

Eski foça'da levrek avlayanların da olduğunu çok duyuyorum. Senin avlandığın bölgede durum nasıl?

uğur kardeşim teşekkür ederim.:)

dediğin gibi uğur benim için değişen birşey olmadı belki iyide oldu çünkü kıyıdan daha güzel ve kıymetli balık tutuyorum özelliklede paşa ;)

evet levrekte çok var ama bu ayrı bir meziyet istiyor benim levrekle aram pek iyi deyil;)benim avlandığım foça da güzel levrek çıkmakta bundan sonrada sanırım dahada iyi olur ;)

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 10:57

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 69505)
hasan abi bu güzel yerleri paylaştığın, çevreye duyarlılığını
her defasında bizlere yansıttığın için teşekkürler..
bu yayınladığın avlakların aralarındaki mesafeler umarım birbirine cok uzak değildir:D

sağol veli kardeşim :)belki beni dinleyen seven sayan biriki balıkçı okur faydalanır ve gereken uyarıyı yapar ;)
çünkü kıyılarımızı oldukça kirleten çevresine saygılı olmayan balıkçılar var ;)

bu gün ben balığımı tutayım yarından banane deyip çöplerini darmadağın bırakan çoooook .:hıııı:ama nedense yarın yine o çöplerin arasında balık tutan yine kendisi oluyor ne yazıkki :D

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 11:23

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 69486)
bende Taygun kardeşime aynen katılıyorum.. yapılacak iş mi Hasan'ım şimdi bu.Ama yinede paylaşımın için teşekkürler.. gideriz bizde senin olduğun her yere..ama bi şey sormak zorundayım, merakımı maruz gör,oraya gitmek için izin alınması gereken yerlerden izin aldın mı izin....:D :D :D :D

Halka açık yerler süleyman abi ;)izin aldım hatta izin kağıdımı bile imzallatım ben biraz layt erkeğimde balığa gidebilirmiyim diye hanımdan izin aldım biraz zor oluyo ama :D:D

Hasan BALIKÇI 17-01-2010 11:25

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 69490)
Hasan ın Açılımını 2006 yılında oluşturduğumuz Harita ile desteklemek istiyorum.Dileyen arkadaşlar bu haritaya giriş yapabilirler,sevgilerimle

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

çok sağol dostum ;):helal::helal:

discus 18-01-2010 14:46

abim anlaşılan sende yolculuk var yılların mirasını inceden inceden vermeye başladın hadi hayırlısı bakalım.:helal::helal::helal:

aman dikkat et bak arada takımlarıda dağıtmaya kalkarsan inan fatiha okumam sana...:deli::deli::deli:

Hasan BALIKÇI 18-01-2010 18:12

kardeşiiim

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 69664)
abim anlaşılan sende yolculuk var yılların mirasını inceden inceden vermeye başladın hadi hayırlısı bakalım.:helal::helal::helal:

aman dikkat et bak arada takımlarıda dağıtmaya kalkarsan inan fatiha okumam sana...:deli::deli::deli:

nedemeye getiriyon açıkça söyle yav :D:Ddedem vefat ettiğinde 93 yaşındaydı ninem ise şu an 102 yaşında hala hayatta ve hala kendini gezdirmekte :)

sen beni bekliyorsan bu yaşam takdiriilahinin :Dbide irsi oluyorsa sen daha çoooooook beklicen gibime geliyor :D

discus 18-01-2010 18:30

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 69715)
nedemeye getiriyon açıkça söyle yav :D:Ddedem vefat ettiğinde 93 yaşındaydı ninem ise şu an 102 yaşında hala hayatta ve hala kendini gezdirmekte :)

sen beni bekliyorsan bu yaşam takdiriilahinin :Dbide irsi oluyorsa sen daha çoooooook beklicen gibime geliyor :D

allah ömürler versin abim onlar başımızdan eksik olmasın...
ancak hatırlatırım benim de nenemle dedem hala yaşıyolar 87 cik daha eee ben senden genç olduğuma göre eninde snunda takımlar benimmmm;):deli::D

Hasan BALIKÇI 18-01-2010 18:37

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 69718)
allah ömürler versin abim onlar başımızdan eksik olmasın...
ancak hatırlatırım benim de nenemle dedem hala yaşıyolar 87 cik daha eee ben senden genç olduğuma göre eninde snunda takımlar benimmmm;):deli::D

:D:D:Dherşeye bi kulp uyduruyosun:Dyav arkadaş ben balık tutmayı seviyom ölmek istemiyom :D

discus 18-01-2010 18:38

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 69724)
:D:D:Dherşeye bi kulp uyduruyosun:Dyav arkadaş ben balık tutmayı seviyom ölmek istemiyom :D

bende seviyom balık tutmayı ama kendi takımlarımla değil senin takımlarınla:D:D:D:D

Hasan BALIKÇI 18-01-2010 18:41

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 69726)
bende seviyom balık tutmayı ama kendi takımlarımla değil senin takımlarınla:D:D:D:D

zaten kullanmıyonmu yav :Dsenden esirgemiyomki illa beni öldürmeye çalışıyon tamam ben miras bırakçam sana :D:deli::deli:

Saat 17:05.