![]() |
Alıntı:
Aramızda kalsın o olta Hasan abimin idi .. Hatta vuruşu alınca ben tasmalayayım dedim.. Hasan abide .. -Ben tasmalayayım sen çek dedi.. Tasmaladı ve bana verdi oltayı ben çektim..;) Çıka çıka Isparoz çıktı:oha: .. Şimdi sana soruyorum balık banamı yoksa hasan abiyemi geldi :confused: Hem bak ben o gün mırmır ve mercandan başka bir şey yakalamadım..;):D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alıntı:
Doğanım desteğin için teşekkürler..:helal:;):D:D:D:D |
Emeğine Teşekkürler Doğan..Daha güzelleri nasip olsun inşallah.
|
güzel bi gün olmuş tam bulunduğunuz noktadan 165 kg lık bir orkinos yakalamıştım.o günü hatırlayınca bi tuhaf oldum şimdi.keyfiniz daim olsun. sevgiler.
|
Doğan emeğine sağlık.
Ciddi anlamda bir gaz oldu bu Cumartesi için. Değil mi Öner ? :) Teşekkürler paylaşım için, teşekkürler Paşa Team güzel görüntüler için ... |
:helal:Doğanım ellerine sağlık harika bir çalışma olmuş:helal:.
Necati abi de kapmış mersin çuprasını :D:D:D İnşallah yanyana olta atmak nasip olur;). Sizin gibi dostlarla kavuşmayı dört gözle bekliyorum. |
Alıntı:
|
doğanım ellerine sağlık..
Güzel bir video olmuş...:helal::helal: |
Alıntı:
|
Teşekkürleri için ben de herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...bizlerde bu görüntüleri kendimiz yaşadığımız halde yeniden izleyince sanki hiç yaşamamışızda yine aynı heyecan geri sarıyor :D:D:D
|
Saat 19:19. |