RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tatlı Su Balıkları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Yayın Balığı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=732)

serkan arslan 31-08-2006 21:32

özür

Eyerki benden bahsediyorsanız klavyem kablosuz pilleri bitmek üzere eksik yada yanlış yazıyorsam özür dilerim

aganta borina borinata 01-09-2006 06:06

Alıntı:

serkan arslan tafarından gönderildi
Eyerki benden bahsediyorsanız klavyem koblosuz pilleri bitmek üzere eksik yada yanlış yazıyorsam özür dilerim

yazdığınız cevabın sağ alt köşesinde düzeltme butonu var...ufak tefek hataları herkes yapabiliyor...sizin hatalarınız daha farklı duruyor...daha dikkatli olabilirseniz...

yazılarınızın altına lütfen imzanızıda ekleyiniz...

rastgelsin...

balıkçısofi 05-12-2006 12:07

6 yada 7 kez sakarya ırmağına gittim,ama daha birkez yayın yakalayamadım.ne kısmettir anlayamadım gitti.yaw 10 tane dip oltasına bir yayın gelmezmi?akşamdan sabaha kadar ''zil sesimi geldi ,zil sesimi geldi''diye birbirimizin suratına bakıyoz.bana güzel bir yem önerebilirmisiniz?yada yayın için hangi kaşığı kullanmalıyım?yardımlarınızı bekliyorum...

turna 05-12-2006 16:34

Murat,yayın sabır ve kısmet işidir.işkembe dene,canlı kurbağyı iğneye ayakları boşta kalacak şekilde makara ipliği ile bağla bu yöntemi tavsiye ederim,sakadatcıdan kedi ciğeri al hem ucuz hemde iyi iş yapar.

balıkcı 24-12-2006 15:19

1 Eklenti(ler)
Avrupada yayın avında sıkca kulanılan ,,sualtı şamandırası,,

levrek 24-12-2006 21:24

Sistem güzel Selimcim,bununla canlı yemli levrek bırakması denenebilir diye düşünüyorum,hatta ilk sahil avımda,malüm levrek kıyılarda büyümüştür artık,mutlaka deneyeceğim.

balıkcı 24-12-2006 22:41

Erol dostum denizde bu sistemi denersen sonucunu bizlerlen paylaş,bakalım levrek yada başka balıklardada iş görüyormu bu sistem.

varior 24-12-2006 22:52

abicim ben bu yayın balığının bizim burdaki büyük kanaletlerden çıkanını gördüm, ama ona burda Kelebicin diyorlar, adam boyu hemde.. Doğan yanlışmıyım yoksa farklı bir balıktan mı bahsediyorum.. Kanallarda suyu kestikleri zaman zıpkını olan bu balıktan avlamaya çalışır, öyle ufacık bişey değil tabii ..

aganta borina borinata 25-12-2006 08:14

Alıntı:

varior tafarından gönderildi
abicim ben bu yayın balığının bizim burdaki büyük kanaletlerden çıkanını gördüm, ama ona burda Kelebicin diyorlar, adam boyu hemde.. Doğan yanlışmıyım yoksa farklı bir balıktan mı bahsediyorum.. Kanallarda suyu kestikleri zaman zıpkını olan bu balıktan avlamaya çalışır, öyle ufacık bişey değil tabii ..

savaş haklısın daha önce de bunu belirtmiştim ben...bizim buralarda bu balığa gelebicin derler...seyhan nehrinin aşağı kısımlarında bulabilirsin bu balığı...

selim abi ellerine sağlık...

erol abi denizdeki canlı balıkları bu takımda kullanmak sorun yaratabilir gibi geldi bana...tatlı su balıkları denizdekilere nazaran suda daha uzun yaşarlar ama daha az hareketli olurlar...deniz balıkları bu takımı dolayabilirler...ama denemenin sonucunu bekleyeceğim...aslında bi sorun çıkmazsa gerçekten çok iyi bi takım olabilir...

rastgelsin...

Emre 11-02-2007 16:51

yayın balığını avlamak için genellikle canlı kurbağa veya küçük cime dere balığı adı verelilen balıklarla tutarlar et türü yemler kullanırlar yayın balığımı benden uzak olsun :D
1-)yayın balığı :D

2-) yılan balığı :D
bu balıklar korkunc hayvancıklar şahsen ben korkuyorum:D

Saat 14:48.