![]() |
Alıntı:
bunlar siteden okuyarak yapılacak işler değil gibi... :) Balıktan sonra Hastanenin yolunu tutmayalım... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cem ailemize hoşgeldin
Görüyorsunki herkez sana birşeyler kazandırmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar eminimki sende bu balık avı aşkı olduğu sürece en yakın zamanda çok iyi bir avcı olacaksın bende sana iki tane tavsiye ediyorum. 1-Sürkülere uyğun av yap 2-Av yaptığın bölgeyi av bittikten sonra çevre temizliğiyap ve geldiğin şekilden daha temiz bir şekilde bırak. Herşey gönlünce olsun...;) |
Alıntı:
|
cem kardesım sahılevlerınde oturuyorum fakat hıc olta atmıyorum gecen seneler kalamara cıkıyordum fakat koseden yanı narlıdereden gırdıgın zaman sahılevlerıne ılk koseyı gorursun orada askerıyeye dogru melakop avlıyorlar bu sene seyreklestı fakat yınede cıkıyor kosenın de mudavımlerı var :)kalamar subye olsun cıkar yazları caparı yapılır tuzla-mayna taraflarında ıncıraltı tarafında tekneler batıga gıderler granyoz a kardesım sana sımdıden rastgelın :) hoscakalın
|
Alıntı:
Peki Senin bana tavsiye edebileceğin bi yer var mı? :) |
cem kardesım ınan ben karadan olta atmıyorum fakat bence sahılevlerıne gıdeceksen aksamları kalamara at 3 5 senedır cok seyrek yaptıgım ıcın senı yanıltmak ıstemıyorum arkadaslarımız abılerımız sana daha guclu bılgı verırler :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 02:04. |