RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tekne Bakımı ve Donanımı (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Botlar Hakkında(A’dan Z’ye) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7545)

Bahadır Sarıca 05-05-2010 12:05

Alıntı:

trakonya55 tafarından gönderildi (Mesaj 83401)
Bahadır,bilgilendirme paylaşımın için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim sevgili Orhan abicim.
Sevgi ve selamlarımla...

aykons 05-05-2010 20:42

Selam Bahadır bey, 1999 yılında yanınızda çalışıyordum, ALBA elektrikti yanlış hatırlamıyorsam değil mi? daha sonra bir inşaatım içinde gelmiştim 2006 yılında, burdada karşılaştık tesadüf, Bir selam vermek istedim. Güzel bir konu hazırlamışsınız emeğinize sağlık, teşekkürler.

Bahadır Sarıca 05-05-2010 20:53

Alıntı:

aykons tafarından gönderildi (Mesaj 83488)
Selam Bahadır bey, 1999 yılında yanınızda çalışıyordum, ALBA elektrikti yanlış hatırlamıyorsam değil mi? daha sonra bir inşaatım içinde gelmiştim 2006 yılında, burdada karşılaştık tesadüf, Bir selam vermek istedim. Güzel bir konu hazırlamışsınız emeğinize sağlık, teşekkürler.

Merhabalar sevgili Gökhan.
Doğrudur ALBA Elektrik firmasıydık.
Güzel bir tasadüf oldu. Yerimiz gene Bornova merkezde. Beklerim.
Ben teşekkür ederim.
Sevgi ve selamlarımla...

haluk deniz 05-05-2010 21:02

Bahadır her zamanki gibi süpersin tebrikler güzel bilgiler

Bahadır Sarıca 05-05-2010 21:25

Alıntı:

haluk deniz tafarından gönderildi (Mesaj 83492)
Bahadır her zamanki gibi süpersin tebrikler güzel bilgiler

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim sevgili Hocam,
Her konuda olduğu gibi bu konuda da yardımlarınızı esirgemediğiniz için ben teşekkür ederim.
Sevgi ve selamlarımla...

alpargun35 04-06-2010 09:04

Bahadır bey merhaba,
Yeni bir bot aldım, CE belgesinide verdiler, acenta sahibi , ''Bağlama kütüğü ruhsatı için , ''liman başkanlığından , bir belge daha istendiğini , kendilerinin de ,bu belgenin temini için üretici firma ile irtibata geçtiklerini ,birkaç güne kadar bu belgeyi de bana vereceklerini söyledi. Bu belge olmadan kayıt yapmıyorlarmış !!!
Fatura ve CE belgesi ''haricinde, istenilen bu belge konusunda ,bilgisi olan arkadaşlarımızın bu bilgilerini , bizlerle paylaşması , çok iyi olur ,selamlar.

turna 04-06-2010 19:19

Bulunmaz ansiklopedi ayarında tüm bilgiler, elinize sağlık, çok teşekkürler.

paşalı 04-06-2010 21:14

Bahadır kardeşim emeğine sağlık.

nevzat 05-06-2010 17:04

Bahadır içtenlikle teşekkür ediyorum,çok faydalı bilgiler eminim bir çok arkadaşa ışık tutacaktır.

Bahadır Sarıca 05-06-2010 20:18

Alıntı:

alpargun35 tafarından gönderildi (Mesaj 86156)
Bahadır bey merhaba,
Yeni bir bot aldım, CE belgesinide verdiler, acenta sahibi , ''Bağlama kütüğü ruhsatı için , ''liman başkanlığından , bir belge daha istendiğini , kendilerinin de ,bu belgenin temini için üretici firma ile irtibata geçtiklerini ,birkaç güne kadar bu belgeyi de bana vereceklerini söyledi. Bu belge olmadan kayıt yapmıyorlarmış !!!
Fatura ve CE belgesi ''haricinde, istenilen bu belge konusunda ,bilgisi olan arkadaşlarımızın bu bilgilerini , bizlerle paylaşması , çok iyi olur ,selamlar.

Sevgili Alp Bey,
Öncelikle yeni botunuz hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız, bol ve keyifli avlarda kullanırsınız inşallah.
Bağlama kütüğü belgesini alma konusunda kararsızlığımı ve almadığımı daha önce belirtmiştim. Ama bağlama kütüğü belgesi alan arkadaşlarım oldu. Daha önce belirttiğim ve sizin de söylemiş olduğunuz evrak dışında bir belge istendiğini duymadım bilmiyorum.
Satıcının size söylemiş olduğu evrak ismi nedir? Bilirsek belki yardımcı olabiliriz.
Sevgi ve selamlarımla...

Saat 13:04.