![]() |
Alıntı:
Tesekkur ederim hos buldum. |
Alıntı:
Sana avatar borcum baki:) Hele sansımı kırayım bır balık tutayım sozum soz sana:) İzmire en kısa zamanda gelecegim ozellikle hasan balıkcıya nasıl pasa tutulur uygulamalı ogretmeye sende o arada bisiler kaptın kaptın yoksa halimiz harap:) |
Alıntı:
Hos buldum bende av az ama muhabbet iyidir balık yakalayamasamda elımden geldıgınce kocaelıde olmama ragmen her organızasyonlara katılan bırıyım av bahane dostluk sahane bizde saygılar:) |
Alıntı:
Murat Kardesim Hosbuldum kalıcıyım bu konuda son kararım bu sefer burda usta bır avcı olmadan hic bir yere gitmeye niyetim yok:) Saygılar kardesim:) |
Alıntı:
Abi sen merak etme ..;) Bayağı birşeyler kaptık Hasan ustadan..:) Avatarımdan belli olmuyormu ..:D:D Haaa öğrenecek şeylerde varda çaktırmıyor..:hıııı: Yani hepsinide söylemiyor onuda siz bulun diyor..:hıııı: Ama sen merak etme ..:P Sana ve nevin ablama yetecek kadar paşa tutabiliriz..;):):) |
Alıntı:
Insallah bakalım ben gozumle gormeden hasanımı ınanmam:) Ikı gun yanında kaldım avda bır balık yakalamadı sende vardın ama tutulan her balıkla resım cekıldı bende vardım ve ben cektım:) |
Alıntı:
Evet haklısın abi.. ;) Hasan abi o gece balık yakalamamıştı,:deli::deli: Yöneticilerin olta atması yasaktı ya onun için..;):D:D İşte o gece ben yönetici olmadığımdan balığı çifter çifter çekmiştim..:D:D:D Hatta bu fotoyuda sen çekmiştin değil mi?? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nasıl tanımazsın.. Hatta.. -Dur sen beni çek fotoyu demedin mi??:D:D:D:D |
tertibim nevin yengemizide bekleriz ailemize işallah
|
Saat 01:59. |