RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tekne Bakımı ve Donanımı (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Şişme bot A burun D burun yardım.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7600)

Taygun KOCABIYIK 13-05-2010 21:40

Alıntı:

alpargun35 tafarından gönderildi (Mesaj 84360)
Aydın, google' dan ,'ZODİAC CZ7 yaz arattır, bak görselleride mevcut.Bu açık deniz botu, ve burun yapısına lütfen dikkat et.!!

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu bot gerçekten harika görünüyor...

Bahadır Sarıca 13-05-2010 21:57

Alıntı:

alpargun35 tafarından gönderildi (Mesaj 84360)
Aydın, google' dan ,'ZODİAC CZ7 yaz arattır, bak görselleride mevcut.Bu açık deniz botu, ve burun yapısına lütfen dikkat et.!!

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Mustafa,dalgaların üstünde seyretmeyi eşim ve ben çok seviyoruz,safi adrenalin bizce.İyi akşamlar rasgelsin.

Fly planing bu olsa gerek:D

alpargun35 13-05-2010 22:40

Evet bot güzel, 300 hp ,askeri versiyon,yanlış hatırlamıyorsan 180 bin dolar.
Sitesinde, yakıt ikmali yapılabilindiğinde ve kullanıcılar denizciliklerine güvendikleri taktirde !! okyanusların geçilebileceği iddia ediliyordu

Aydın35 14-05-2010 19:44

Alıntı:

alpargun35 tafarından gönderildi (Mesaj 84404)
Evet bot güzel, 300 hp ,askeri versiyon,yanlış hatırlamıyorsan 180 bin dolar.
Sitesinde, yakıt ikmali yapılabilindiğinde ve kullanıcılar denizciliklerine güvendikleri taktirde !! okyanusların geçilebileceği iddia ediliyordu

Abi evet ikmal yapılabildiğinde okyanus geçeceği idda edilmiş fiyatı ise 195,000 dolar 7,8 metre uzunluğunda 2 adet 150 hp evinrude dıştan takma motoru var bu askeri versiyonuymuş saatte 80km hız yapabiliyor deniz üzerinde,550 litre yakıt tankına sahip,En kıyak özelliği ise 6g kuvvetindeki manevralara olanak sağlaması şöyleki son model ferrari bir araçta 1,2 g kuvveti oluşturucak bir viraja girerseniz eğer, karşı tarafta kendinizi bulursunuz ama bu bot 6g oluşturucak manevra kabiliyetine sahip. anladıklarım gördüklerim bunlar bu bot çok keskin dönüş kabiliyetine sahip bir bot sitesinden öğrendiklerim bunlar teşekürler alp abi bilgi için

alpargun35 14-05-2010 20:34

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 84494)
Abi evet ikmal yapılabildiğinde okyanus geçeceği idda edilmiş fiyatı ise 195,000 dolar 7,8 metre uzunluğunda 2 adet 150 hp evinrude dıştan takma motoru var bu askeri versiyonuymuş saatte 80km hız yapabiliyor deniz üzerinde,550 litre yakıt tankına sahip,En kıyak özelliği ise 6g kuvvetindeki manevralara olanak sağlaması şöyleki son model ferrari bir araçta 1,2 g kuvveti oluşturucak bir viraja girerseniz eğer, karşı tarafta kendinizi bulursunuz ama bu bot 6g oluşturucak manevra kabiliyetine sahip. anladıklarım gördüklerim bunlar bu bot çok keskin dönüş kabiliyetine sahip bir bot sitesinden öğrendiklerim bunlar teşekürler alp abi bilgi için

Forumlarda amaç , bilgiyi geliştirmek olmalı,şu an senin yaptığın gibi ,asıl ben sizlere teşekkür ederim.

Aydın35 14-05-2010 20:51

Alıntı:

alpargun35 tafarından gönderildi (Mesaj 84497)
Forumlarda amaç , bilgiyi geliştirmek olmalı,şu an senin yaptığın gibi ,asıl ben sizlere teşekkür ederim.

Saygılarımla abi ben teşekür ederim

Saat 14:52.