![]() |
Hamit kardeşim, öncelikle aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.
Seni ve senin gibi paylaşımcı dostları yürekten kutluyorum.Zaten burada olmamızın sebebi de bu. Bizim bildiğimizi bilmiyen dostlarımızla paylaşmak.Böyle olunca da dostluklar sanaldan reele akıp gidiyor.İşte RASTGELSİN sitesinin ayrıcalığı farkı bu.... |
Hamit kardeşim öncelikle selamlar. Ben deniz balığı avcısıyım tatlı suda avlanmam fakat fotoğrarların çok güzel. En önemlisi oraya avlanmaya gelen ve uzaktan gelecek olan arkadaşlarla kendi bilgilerini paylaşacak olman beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
bende rastgelsin sitemizi çok beğeniyorum burada kusur aramak yerine paylasım yapılıyor allah başarılarının devamını nasip etsin |
Alıntı:
bizimgibi bu hobiye gönül vermiş dostlara elbette elimizden bir yardım gelirse esirgemiyeceğiz bendende slm lar |
Hamit, merhaba ... ilk fotoğraf nerenin gölü ...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada imza ayarlarını yaparsan seni tanımamız daha kolay olur nerelisin adın ve yaşın gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hamit abi yolumuz düşerse elbetteki ilk önce seni ararız oldukça güzel fotolar emeğine sağlık...:helal:
|
Saat 02:01. |