RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Arda-Türkay (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7805)

hamit34 25-06-2010 13:05

Alıntı:

arda-turkay tafarından gönderildi (Mesaj 87965)
merhaba arkadaşlar,
yıllardır tatlı suda amatörce balık avlamaya çalışırım. Sazan balığının tava pişirme şekillerini araştırırken tesadüfen üye oldum. Ist. Kemerburgaz/ağaçlı köyü'ndenim ... Kağıthane'de oturuyorum. Foruma girdiğimde arnavutköy, kemerburgaz yazılarını gördüm (benim mekanlar) ve demiri atmak zorunda kaldım... Herkese rastgele ...

hoşgeldin arda ağaçlı köyünü bilirim Oralarda hangi Gölde avlanıyorsun tayakadın arnavutköy konusu bana aittir gittiklerinin içinde okunudaki göllerde varmıdır ........

ARDA-TURKAY 25-06-2010 19:07

Alıntı:

hamit34 tafarından gönderildi (Mesaj 88112)
hoşgeldin arda ağaçlı köyünü bilirim Oralarda hangi Gölde avlanıyorsun tayakadın arnavutköy konusu bana aittir gittiklerinin içinde okunudaki göllerde varmıdır ........

Ağaçlı'ya girişte kamyonların kullandığı üst yol var ya yolun sağındaki köye yakın olan göl ... İstanbuldaki ilk göz ağrım ... Yaza girerken ordaki göllere ağ atıyorlar ... 2 senedir hatırı sayılır ölçüde balık kalmadı ... Bu sene SAZLIBOSNA'ya takılmaya başladım ... Hafta arası gittiğim için kimseler yok ...Geniş geniş takılıyorum ...

hamit34 25-06-2010 22:43

Alıntı:

ARDA-TURKAY tafarından gönderildi (Mesaj 88134)
Ağaçlı'ya girişte kamyonların kullandığı üst yol var ya yolun sağındaki köye yakın olan göl ... İstanbuldaki ilk göz ağrım ... Yaza girerken ordaki göllere ağ atıyorlar ... 2 senedir hatırı sayılır ölçüde balık kalmadı ... Bu sene SAZLIBOSNA'ya takılmaya başladım ... Hafta arası gittiğim için kimseler yok ...Geniş geniş takılıyorum ...

çiftalandaki büyük göl hakkında bilgin varmı son balık durumu nedir ne tür balıklar çıkıyor

ARDA-TURKAY 26-06-2010 07:12

Alıntı:

hamit34 tafarından gönderildi (Mesaj 88152)
çiftalandaki büyük göl hakkında bilgin varmı son balık durumu nedir ne tür balıklar çıkıyor

Girişteki sağdaki gölü toprak dökerek doldurdular ... O gölde iyi vakitler geçirdik ...Belki orman içindeki büyük gölü diyorsun ... YAHŞİ BATI filminin çekildiği göl ... O göle 2-3 defa turistik gezim oldu, o kadar ... Ben el oltasıyla balık tuttuğum için her gölün şartları bana uymaz ...

Yağız DEMİR 26-06-2010 10:09

aramıza hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım

ARDA-TURKAY 26-06-2010 11:03

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 88167)
aramıza hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım

sağolasın yağız ...inşallah ...

hamit34 26-06-2010 21:29

Alıntı:

ARDA-TURKAY tafarından gönderildi (Mesaj 88158)
Girişteki sağdaki gölü toprak dökerek doldurdular ... O gölde iyi vakitler geçirdik ...Belki orman içindeki büyük gölü diyorsun ... YAHŞİ BATI filminin çekildiği göl ... O göle 2-3 defa turistik gezim oldu, o kadar ... Ben el oltasıyla balık tuttuğum için her gölün şartları bana uymaz ...

evet büyük gölü diyorum... el oltasıyla sazlı bosnada balık alabiliyormusun peki bu aralarda balık durumu nedir ben geçen hafta gittim kaya balığından başka birşey gelmedi

ARDA-TURKAY 26-06-2010 22:38

Alıntı:

hamit34 tafarından gönderildi (Mesaj 88187)
evet büyük gölü diyorum... el oltasıyla sazlı bosnada balık alabiliyormusun peki bu aralarda balık durumu nedir ben geçen hafta gittim kaya balığından başka birşey gelmedi

Ben el oltasıyla attığm için kayalıklara çok fazla iğne. kurşun takıyorum. Altta takılma olmasa yemin ederim 10 günde gölü kurutmuştum .... O göl çok büyük ... Suyu da çok temiz ... ( Tahmin ediyorum büyük balığa attığın için ) Büyük balıkla ilgilenmyorum ... Attığım oltaya her ölçüde balık geliyo ... Misinem 0.15 lik olduğu için bazen BABA ları kaçırıyorum ... Büyük balığa olta atanları takip etmedim ... Benim olayım garanti olduğu için onları ciddiye almıyorum ...

hamit34 27-06-2010 10:30

Alıntı:

ARDA-TURKAY tafarından gönderildi (Mesaj 88189)
Ben el oltasıyla attığm için kayalıklara çok fazla iğne. kurşun takıyorum. Altta takılma olmasa yemin ederim 10 günde gölü kurutmuştum .... O göl çok büyük ... Suyu da çok temiz ... ( Tahmin ediyorum büyük balığa attığın için ) Büyük balıkla ilgilenmyorum ... Attığım oltaya her ölçüde balık geliyo ... Misinem 0.15 lik olduğu için bazen BABA ları kaçırıyorum ... Büyük balığa olta atanları takip etmedim ... Benim olayım garanti olduğu için onları ciddiye almıyorum ...

arda bey ozaman sazlı bosnada acaba kızıl kanatmı avlıyorsunuz çünki küçük balık bildiğim kadarıyla başka yok ama idda da etmiyorum çünki çok fazla bilgim yok birde 0,15 misinayı elle atmak çok zor deilmi dolaşma ihtimali çok yüksek ince misinanın biliyorsunuz....

figani ERDOGAN 27-06-2010 16:45

hoş geldin, keyifli paylaşımlar dilerim...

Saat 22:12.