RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   27.06.2010 Av raporu (Kaptan Karabulut ile birlikte) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7830)

Tuncay GÜNAY 01-07-2010 08:26

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 88524)
tebrikler çok güzel bir sunum tüm ekibi kutlarım.

teşekkürler turgay abi

Taygun KOCABIYIK 01-07-2010 08:35

Tuncay abi harika bir gün geçirmişsiniz, balık, çay, muhabbet, dostluk herşey var.
Biliyorsun gelmeyi çok istiyordum ama mazeretim vardı yoksa ben kaptan karabulutun teknede saklanacaktım av yerine gelince denize atlayıp sizin tekneye gelecektim :P (bunu şuan burda yazdım :P)

Birdaha ki gelişinde karşılıklı mercan çekmek dileğiyle :)

Yağız DEMİR 01-07-2010 09:34

tuncay abı guzel kareler tebrıkler valla denızlıden buraya guzel bıer alıskanlık oldu :D:D:D:D
eee balık olunca mesafe tanınmıyo demı abı :D:D:D

Tuncay GÜNAY 01-07-2010 11:02

Alıntı:

imbat tafarından gönderildi (Mesaj 88554)
tuncay abi harika bir gün geçirmişsiniz, balık, çay, muhabbet, dostluk herşey var.
Biliyorsun gelmeyi çok istiyordum ama mazeretim vardı yoksa ben kaptan karabulutun teknede saklanacaktım av yerine gelince denize atlayıp sizin tekneye gelecektim :p (bunu şuan burda yazdım :p)

birdaha ki gelişinde karşılıklı mercan çekmek dileğiyle :)

tayguncum güzel dileklerin için teşekkürler. Birdefaki sefer yaparız inşallah

Tuncay GÜNAY 01-07-2010 11:05

Alıntı:

yağız demir tafarından gönderildi (Mesaj 88559)
tuncay abı guzel kareler tebrıkler valla denızlıden buraya guzel bıer alıskanlık oldu :d:d:d:d
eee balık olunca mesafe tanınmıyo demı abı :d:d:d

yağız kardeş aynen öyle alışkanlık oldu masraflı ve çok yorucu oluyor ama naparsın gelmeyince de kaşıntı dinmiyor be bilader::d:d:d:d

yenal45 01-07-2010 18:43

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88550)
saol yenal kardeş inşallah birlikte de olur. gülerken balık tutamazsan karışmam ama:) rastgelsim kardeşim

sağolasın segili abim inşallah yakında manisada yapacağımız sazan organizasyonuna beklerim seni orada güler eğlenieiz inşallah hadi rastgelsin allah o güleryüzünü hiç ağlatmasın inşallah:D

Tuncay GÜNAY 01-07-2010 19:24

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 88599)
sağolasın segili abim inşallah yakında manisada yapacağımız sazan organizasyonuna beklerim seni orada güler eğlenieiz inşallah hadi rastgelsin allah o güleryüzünü hiç ağlatmasın inşallah:D

amin yenal kardeş inşallah allah nasip ederse bir engelimiz olmassa geliriz inşallah

Anıl ÜNALAN 01-07-2010 20:33

Heheyyt :) eğlence yine dorukta desene tuncay abi :)
Hadi bakalım iyice zehirlendin artık bundan sonraki gelişlerde karagöz, mercan, lidaki ve arkası gelir umarım :)
Bir dahaki gelişince Harun abiyide kap kolundan getir onsuz olmaz :)
İğnen her daim keskin olsun :)
Rastgelsin..

Tuncay GÜNAY 01-07-2010 22:54

teşekkür ederim anılım. dediğin gibi paşa mercan karagöz çekmeyi hedefliyorum artık gopesten ööökkk geldi :):):):) harunun kaşıntısı çok fazlada denkgetiremiyoruz bir türlü nasipse 11 temmuzda ayarlamaya çalışıyorum bakalım. görüşmek üzere hoşçakal

haluk deniz 03-07-2010 21:28

Avınız hep bereketli olsun arkadaşlar.:helal:
Anladığım kadarıyla ava çıkacak soluğu Karabulut kaptanın yanında alıyor:)

Saat 05:28.