RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7846)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:09

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 88731)
Hasan kardeş tebrikler, kutlarım.
paylaşım için teşekkürler.:helal::)

İrfan abicim esas ben teşekkür ederim :)yapmış olduğun yengeç kutusu mükemmel sanki yengeçler gençleşiyo :Döyle rahat ediyorlarki anlatamam iğneye takmak için bile yenyakalamak uğraşıyom.:)
eline sağlık irfan abi teşekkürler.:);)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:10

Alıntı:

dizel45 tafarından gönderildi (Mesaj 88735)
tertibim herşeyiyle harikasınnnnnn

sende harikasın tertibim.:)çok sağol

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:11

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 88740)
Ustam tebrikler soluğu deniz kenerında alman yeter;) birde ben alsam of değmeyin keyfime derim şimdi :D eline koluna yüreyine sağlık ;)

rıdvan biladerim çok sağolasın.:)radyo nasıl gidiyor;)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:12

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 88745)
hasan abi tebrikler yine herzamanki gibi güzel kareler yakalamışsın:helal::helal::helal:

ulaş sağolasın kardeşim.:)inşallah sende bu güzel karelerden bizlere sunum yaparsın.:)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:15

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 88758)
maşallah yine yapmışsın yapacağını bayadan beri avraporun yoktu bak usta gidince paşalar oltaya atlıyor ya sen bide yemsiz tak vallahi onada gelicek :deli:mubarekler:D:D seni oltanımı tanıyorlar tebrikler:helal: hasan abi darası diğer avların başına inşallah rastgelsin sitrese gerekyok paşalar sitresi alır:helal:

yenal teşekkürler gözüm.:)yemsiz balık yakaladım :Dbunu en iyi bilen serkan biladerime sor.:D:D
bayadan beri balığa gidemedimki yenal balık olsun bu hafta iyi denk geldi.:)balığa giden balık tutar pc başında sadece seyrediliyo.:D
bundan sonra çok daha iyileri olcak inşallah paşalar cirit atmaya başladı.:D

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:17

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88764)
tebrikler hasan abi yine hasan balıkçı klasiği olmuş. bu arada beni ne zaman paşalarla tanıştıracaksın :D:D:D:D

tuncay sağol kardeşim.:)bu arada seni biz tekneci yapmıştık unuttunmu:Dsüleyman abi kızar bana yoksa :Dsen tekneye yakışıyon bide ben tekne vercem onla balığa çıkarsın :D:D

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:18

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 88765)
Hasanım bu kadar güzel bir balık avı olamaz.Süpersin kardeşim seni ve Ercanı kutlarım.Ellerinize sağlık.Teşekkürler bu güzel paylaşımdan dolayı.

turgay abicim çok teşekkür ederim.:)inşallah birgün beraber de gideriz :)bu güzel avın aynısını birlikte yaşarız :)

adolomorola 04-07-2010 19:53

Bravo be Hasan abi
:helal::helal::helal:
Stresi iyi atmışsın Mahşallah..;)

Bende diyordum Hasan abi ne zaman bombardıma başlayacak diye
ama sanırım sen sadece fitili ateşledin arkası mutlaka gelecektir işte o zaman bu av diyerlerinin yanında sönük kalacak,nerden biliyom desren :soru:
Ben seni artık çok iyi tanıyom bu daha bir şey değil bunu sende biliyom,öyle değilmi canım abim..;)

Hadi bakalım açılışı yaptın arkası gelir inşallah..;)

kaptankarabulut 04-07-2010 20:18

Eveeeeeeeet işte uyuyan paşa dev uyandı.:D :D

Kim uyandırdıysa hiç de iyi etmedi. Yandı paşalar.

Ya hasan kardeşim senin oltana paşadan başka balık gelmez mi?.Atıyon çekiyon paşa..:D :D

Kardeşim tebrikler gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsin tebrik eder, paşaların devemının gelmesini dilerim....

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 20:54

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 88775)
Bravo be Hasan abi
:helal::helal::helal:
Stresi iyi atmışsın Mahşallah..;)

Bende diyordum Hasan abi ne zaman bombardıma başlayacak diye
ama sanırım sen sadece fitili ateşledin arkası mutlaka gelecektir işte o zaman bu av diyerlerinin yanında sönük kalacak,nerden biliyom desren :soru:
Ben seni artık çok iyi tanıyom bu daha bir şey değil bunu sende biliyom,öyle değilmi canım abim..;)

Hadi bakalım açılışı yaptın arkası gelir inşallah..;)

ÖNER im sen nediyorsan hayırmı diyeceğim.:)öyle güzel şeyler yazmışsınki kabul etmemek mümkün deyil.:)
ama bu balık işi kibir kendi beğenmişlik veya çok bilmişlik deyil bu balık işi sadece nasip işi :)balığa gidersem balık tutuyorum sizlerle paylaşıyorum ve gerektiğinde acizane yardımcı olmaya elimden geldiğince faydam olmasına çalışıyorum.:)eğer bu dediklerimde biraz haklı görüyorsanız dahada çok seviniyor mutlu oluyorum.:)
işte ben böyleyim.;)beni çok iyi tanıdığını ve anladığını çok iyi biliyorum.:)inşallah senin oltalarına bunlardan çok daha iyileri gelir :)

Saat 19:27.