![]() |
Alıntı:
eline sağlık irfan abi teşekkürler.:);) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bayadan beri balığa gidemedimki yenal balık olsun bu hafta iyi denk geldi.:)balığa giden balık tutar pc başında sadece seyrediliyo.:D bundan sonra çok daha iyileri olcak inşallah paşalar cirit atmaya başladı.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bravo be Hasan abi
:helal::helal::helal: Stresi iyi atmışsın Mahşallah..;) Bende diyordum Hasan abi ne zaman bombardıma başlayacak diye ama sanırım sen sadece fitili ateşledin arkası mutlaka gelecektir işte o zaman bu av diyerlerinin yanında sönük kalacak,nerden biliyom desren :soru: Ben seni artık çok iyi tanıyom bu daha bir şey değil bunu sende biliyom,öyle değilmi canım abim..;) Hadi bakalım açılışı yaptın arkası gelir inşallah..;) |
Eveeeeeeeet işte uyuyan paşa dev uyandı.:D :D
Kim uyandırdıysa hiç de iyi etmedi. Yandı paşalar. Ya hasan kardeşim senin oltana paşadan başka balık gelmez mi?.Atıyon çekiyon paşa..:D :D Kardeşim tebrikler gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsin tebrik eder, paşaların devemının gelmesini dilerim.... |
Alıntı:
ama bu balık işi kibir kendi beğenmişlik veya çok bilmişlik deyil bu balık işi sadece nasip işi :)balığa gidersem balık tutuyorum sizlerle paylaşıyorum ve gerektiğinde acizane yardımcı olmaya elimden geldiğince faydam olmasına çalışıyorum.:)eğer bu dediklerimde biraz haklı görüyorsanız dahada çok seviniyor mutlu oluyorum.:) işte ben böyleyim.;)beni çok iyi tanıdığını ve anladığını çok iyi biliyorum.:)inşallah senin oltalarına bunlardan çok daha iyileri gelir :) |
Saat 19:27. |