RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Zeytinelinde Vur Patlasın,Çal Oynasın.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7899)

kturkol 21-07-2010 19:02

Kamil'im ağzına sağlık. Çok güzel anlatmışsın günü.:)
Hasan agayla hafta içinden beri konuşuyorduk balığa gidelim deyi, ama rüzgarın şiddeti bizi caydırıyordu. Kamil'in, Muhtarımız Oktay abi ve Aptullah abinin de Zeytinelinde olması :D"Farfar Ali":D anlatımlarını dinleme olasılık ve isteği bizi fena cesaretlendirdi:deli: ve geçte olsa gittiğimiz bu avdan büyük haz aldık.:helal: Rıdvan'ın da bize katılması bal kaymak oldu.:helal: Herkese çok teşekkürler.:helal::helal::helal:

Süleyman ONUR 21-07-2010 19:27

Kamil abiii ozledim yaw nerdesiniz ses seda cıkmaz oldu sizden hafta sonu zel gecmis daha iyi gecmesi dilegi ile selamlar

baracuda_35x 21-07-2010 20:29

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi (Mesaj 89882)
Kamil'im ağzına sağlık. Çok güzel anlatmışsın günü.:)
Hasan agayla hafta içinden beri konuşuyorduk balığa gidelim deyi, ama rüzgarın şiddeti bizi caydırıyordu. Kamil'in, Muhtarımız Oktay abi ve Aptullah abinin de Zeytinelinde olması :D"Farfar Ali":D anlatımlarını dinleme olasılık ve isteği bizi fena cesaretlendirdi:deli: ve geçte olsa gittiğimiz bu avdan büyük haz aldık.:helal: Rıdvan'ın da bize katılması bal kaymak oldu.:helal: Herkese çok teşekkürler.:helal::helal::helal:

Roman yazmış, baksana Kıvanç aşka gelmiş Kamil aşka :D:D istesem bu kadar olmaz zaten vallahi çok güzel gündü banim için ;)

Kamil ESEN 21-07-2010 22:26

Alıntı:

Süleyman ONUR tafarından gönderildi (Mesaj 89892)
Kamil abiii ozledim yaw nerdesiniz ses seda cıkmaz oldu sizden hafta sonu zel gecmis daha iyi gecmesi dilegi ile selamlar

Şimdi paşa avını çözüyorum.Bakalım nasipse bu iş bittimi,levrek avına dönerim yine.Senden çok şey öğrendim.İşime de yaradı gerçekten.Sağol.Ama sen levrek avını bırakınca bizde gelmez olduk levrek için.Azcık havalar soğusun yine dönüş var.Ama bu arada sırf seninle görüşmeye gelebilirim.;).

Kamil ESEN 21-07-2010 22:28

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 89896)
Roman yazmış, baksana Kıvanç aşka gelmiş Kamil aşka :D:D istesem bu kadar olmaz zaten vallahi çok güzel gündü banim için ;)

Yok be Rıdvan.Yaşadıklarımızın yarısını bile anlatmaz o yazdıklarım.

baracuda_35x 21-07-2010 22:58

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 89905)
Yok be Rıdvan.Yaşadıklarımızın yarısını bile anlatmaz o yazdıklarım.

gece kım bilir neler yaşandı ben yarısında geldim Kamilim :D

Kamil ESEN 21-07-2010 23:12

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 89909)
gece kım bilir neler yaşandı ben yarısında geldim Kamilim :D

O da bize kalsın Rıdvanım.Ama istersen tekrarı çok zor değil.;)

baracuda_35x 21-07-2010 23:49

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 89911)
O da bize kalsın Rıdvanım.Ama istersen tekrarı çok zor değil.;)

inşallah kısmetse olur ne den olmasın ;)

The Lunatic 22-07-2010 00:44

İmrenmemek elde değil. Harika görüntüler. Tüm ekibi tebrik ederim...

Anıl ÜNALAN 22-07-2010 12:30

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 89873)
valla anılım kamil abi lafı cuukkkk oturtmuşş:d:d:d:d:d:d bi rapor hazırlada ağız tatıylan yorum yazalım demi :)

Abi laf bana değil tagoya :) bana rapor hazırlamak yassağ :)

Saat 14:45.