RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Demirköprü Barajı (7) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8147)

adolomorola 21-09-2010 20:46

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 93046)
öner abi yine balık şov vallahi pes bulmuşsun güzel yeri:confused: bide adalara gidiyosun maşallah alıyosun kuzuları :'( 3 kafadar muhabbet gırla :deli:dağa neolsun allah hep :helal::helal:nasibini açık etsin güzel avlara hep beraber inşallah rastgelsin

Eyvallah Yenal sezon bitecek sen halen benimle balığa gelemedin bir türlü ona yanıyorum..:'(

orhan69 22-09-2010 15:56

öner kardeş herkezi tebrik ederim ellerinize yüreginize sağlık sıralamışsınız kuzuları askerler gibi :helal::helal::helal: [baraj kac yıllık] ne trofeler vardır orda :deli:

Bornovalı 22-09-2010 16:32

Allah muhabbetinizi ve bereketinizi eksik etmesin.
gerçekten harika kareler,emeği geçen bütün büyüklerimizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim.
rasgelsin.

yenal45 22-09-2010 20:31

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 93061)
Eyvallah Yenal sezon bitecek sen halen benimle balığa gelemedin bir türlü ona yanıyorum..:'(

sorma be öner abi :'( inşallah sezon kapanmadan seninle güzel bir kapanış yaparız inşallah o bana yeter bu sezon için:'(:'(:D

ukg79 24-09-2010 11:11

Öner abi ne o yine barajda balık bırakmamışsın:Demeğinize sağlık güzel balıklar afiyet olsun bu arada bana verdiğin sözü nezaman yerine getireceksin sabırsızlıkla bekliyorum:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:deli::deli::deli::h elal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::he lal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::hel al::helal::helal::helal:

İrfanavcı 26-09-2010 12:38

Öner kardeşim tüm ekibi kutlarım,tebrikler,süüüpersiniz.:helal::helal::hel al:
paylaşım için teşekkürler.

Mehmet BODUROĞLU 27-09-2010 15:53

Allaht'tan bu hafta oturdun evdede, balıklara bir hafta daha yüzmek nasip oldu. :)
Şaka bir yana harikasın Öner.
Ekipler kurup avınıda gerçekleştiriyorsun.
Tebrik ederiz seni.
Ömer amcamın balıkları da meşhur olmuş ya, tadından yenmez onlar artık :)
Teşekkürler paylaşım için.
( Uygun bir zamanda yineliyeyim avı aklında bulunsun )

adolomorola 27-09-2010 18:33

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 93255)
Allaht'tan bu hafta oturdun evdede, balıklara bir hafta daha yüzmek nasip oldu. :)
Şaka bir yana harikasın Öner.
Ekipler kurup avınıda gerçekleştiriyorsun.
Tebrik ederiz seni.
Ömer amcamın balıkları da meşhur olmuş ya, tadından yenmez onlar artık :)
Teşekkürler paylaşım için.
( Uygun bir zamanda yineliyeyim avı aklında bulunsun )

Senin kurtlar büyüdü anlaşılan...:D:D:D

Emre 28-09-2010 00:53

vayyy abimeee bakk vayyyy yakışırr abime daha büyüklerinide yakalarsın abicm inş.... Tatlı Suya birgünn beraber gidelim abicim :)

sazancı 02-02-2011 15:52

Paylaşım için teşekkür ederim bu soğuk kış günlerinde içimi ısıttınız gerçekten çok özledim sazan avını.

Saat 09:20.