![]() |
Alıntı:
|
öner kardeş herkezi tebrik ederim ellerinize yüreginize sağlık sıralamışsınız kuzuları askerler gibi :helal::helal::helal: [baraj kac yıllık] ne trofeler vardır orda :deli:
|
Allah muhabbetinizi ve bereketinizi eksik etmesin.
gerçekten harika kareler,emeği geçen bütün büyüklerimizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim. rasgelsin. |
Alıntı:
|
Öner abi ne o yine barajda balık bırakmamışsın:Demeğinize sağlık güzel balıklar afiyet olsun bu arada bana verdiğin sözü nezaman yerine getireceksin sabırsızlıkla bekliyorum:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:deli::deli::deli::h elal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::he lal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::hel al::helal::helal::helal:
|
Öner kardeşim tüm ekibi kutlarım,tebrikler,süüüpersiniz.:helal::helal::hel al:
paylaşım için teşekkürler. |
Allaht'tan bu hafta oturdun evdede, balıklara bir hafta daha yüzmek nasip oldu. :)
Şaka bir yana harikasın Öner. Ekipler kurup avınıda gerçekleştiriyorsun. Tebrik ederiz seni. Ömer amcamın balıkları da meşhur olmuş ya, tadından yenmez onlar artık :) Teşekkürler paylaşım için. ( Uygun bir zamanda yineliyeyim avı aklında bulunsun ) |
Alıntı:
Senin kurtlar büyüdü anlaşılan...:D:D:D |
vayyy abimeee bakk vayyyy yakışırr abime daha büyüklerinide yakalarsın abicm inş.... Tatlı Suya birgünn beraber gidelim abicim :)
|
Paylaşım için teşekkür ederim bu soğuk kış günlerinde içimi ısıttınız gerçekten çok özledim sazan avını.
|
Saat 09:20. |