RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Işte paşa team ile birlikteyim (YENİ VİDEO EKLENDİ) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8369)

orhan yıldız 08-11-2010 18:48

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 95628)
orhan abı senınle tanısmak ayrı bır keyıftı valla eee devamıda olacak ınsallah bu avların ama su bır gercek o gun benım sanssız gunumdu tek balıkta kaldım :) ama sıuzlerın balık tutması benıu keyıflendırdı muhabbetın ayrı bır keyıf verıcı abı o kacan balık superdı kıyıya kadar cektın tam karaya alırken gıtmesı kotu oldu ama baya buyuktu de

bende seninle taniştigima cok mennun oldum kardeşim devamı tabi olcak musayit zamanda alo derim derler ya kacan balık büyük olur diye:(nasip be kardeşim inşalah daha büyüklerini yakalarız nasılsa bundan sonra paşacı oldum;)

Raif Yelkenci 08-11-2010 19:17

Orhan Bey artık sizin eliniz tutulmaz değilmiki Hasan abi size el vermiş artık sırtınız yere gelmez artık tatlı su falan aramassınız paşalara devam edersiniz tebrikler.

mazhar üzümcü 08-11-2010 22:36

sevgili dostlar avlarınız ve muhabbetiniz bol olsun. kamışların başında 1 kişi olsun. sevgiler. mazhar üzümcü

Taygun KOCABIYIK 09-11-2010 09:57

Orhan abim seni tebrik ediyorum böyle işinin ehli paşa avcılarının yanında 3-4 tane paşa çekmen hakkaten büyük başarı. Diğerlerine zaten diyecek birşey yok alıştığımız görüntüler :)

Kamil ESEN 09-11-2010 10:19

Vay vay Orhan abi maşallahın var .Tebrik ederim.Bence Hasan Balıkçının yakında tek rakibi sensin.Çünkü vakit ve hevesin çok fazla.Şansın açık olsun ,rastgelsin..

orhan yıldız 09-11-2010 13:35

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 95652)
Orhan Bey artık sizin eliniz tutulmaz değilmiki Hasan abi size el vermiş artık sırtınız yere gelmez artık tatlı su falan aramassınız paşalara devam edersiniz tebrikler.

nasip be kaptan artik tatlı su yok paşa var:)

orhan yıldız 09-11-2010 13:36

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 95667)
Orhan abim seni tebrik ediyorum böyle işinin ehli paşa avcılarının yanında 3-4 tane paşa çekmen hakkaten büyük başarı. Diğerlerine zaten diyecek birşey yok alıştığımız görüntüler :)

nasip inbat kardeşim acemi sansı diyelim buna:):):)

orhan yıldız 09-11-2010 13:37

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 95668)
Vay vay Orhan abi maşallahın var .Tebrik ederim.Bence Hasan Balıkçının yakında tek rakibi sensin.Çünkü vakit ve hevesin çok fazla.Şansın açık olsun ,rastgelsin..

evet hasanın tek rakibi benim bundan sonra paşalar yandı benden cekecekleri var kacakcak yer arasınlar kendilerine:):):):)

Necati ARAT 09-11-2010 13:54

orhan abi maaşallah elin alışıvermiş paşa çekmeye ..
Ayrılamazsın artık denizin dibinden..
Kutlarım Paşaların devamını beklerim..
Sende Süleyman kaptan gibi en kısa sürede bir kamera edinsen iyi olur kanaatimce..

orhan yıldız 09-11-2010 19:36

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 95679)
orhan abi maaşallah elin alışıvermiş paşa çekmeye ..
Ayrılamazsın artık denizin dibinden..
Kutlarım Paşaların devamını beklerim..
Sende Süleyman kaptan gibi en kısa sürede bir kamera edinsen iyi olur kanaatimce..

ewt necati paşaların benden cekecegi var bundan sonra bundan sonra işim paşa yakalamak :):):)

Saat 07:35.