![]() |
Mustafa abi inanırmısın bayramın ikinci günü balıkta senin kulaklarını çınlattık Anıl ile birlikte dönüşün muhteşem olmuş darısı başımıza...
|
Çok güzel av olmuş Mustafa kardeşim,Maşallah,Sığacığa gitmeyeli 5-6 yıl oluyor,abimler hafta sonu gezmek için ordaydı baya değişmiş diyorlar,son olarak kefal ve levrek almıştım kıyıdan,en yakın zamanda geleceğim oralara seferden önce nasip olursa haberleşiriz kıyıdan tiyolar için.Kendinize iyi bakın.
|
Her zaman beklerim önder abi yorumun için ayrıca teşekkürler.
|
bana birdaha kıyıdan balığa gidelim deyipte arama mustafa biladerim.:hıııı:
ben senin tekneye geliyorum :Dherkes kırmızı renge hasretken sen maşallah kadroyu kurmuşsun;):helal::helal: valla paşaları görünce bende delirdim.yok aga sen kıyıya gelme ben suyun ortasına geliyorum :D paylaşım için teşekkürler afiyet olsun dahada iyileri bolca olsun :) |
Çok güzel balıklar gerçekten abi :) Gelicem bir gün seninle bunları avlamaya...
Devamını diliyorum abi.. Geç gelen mesajımın kusuruna bakma biraz meşguldüm hiç bilgisayara oturamadım sanırım baya zaman oldu :) |
Mustafa kardeşim foruma çoktandır bakamıyordum, pazar gününü fırsat bilip bir baktım, keyiften ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah kısmetini bol etsin. Sevgiler
|
Saat 02:36. |