![]() |
Uğur kardeşim taygun kocabıyığın da dediği gibi ender bulunan eti çok kıymetli bir balık bu. Dardanel ton balığının eti nasılsa buda aynı kılçık falan yok bir tek ortada bir kemiği var o kadar. Dilim dilim doğrayıp fırında domatesli, limonlu, soğanlı, zeytinyağlı plakisini yaptım müthiş lezzeti oldu. Allah hepinize bol balıklı avlar ihsan eylesin.
|
Necati abicim orada bir tane daha varmı bilmem ama dün bu balığı tekneye aldığımda iğne taa miğdeye kadar gitmişti hiç uğraşmayıp kestim saçak misinasını bugün ise temizlerken iğne midesinden çıkan kupesin ağzından çıktı!!! yani kupes yakalanmış oda gelmiş kupesi yutmuş. İlginç değilmi? Paşalara gelince kupes çoktu ve onlara fırsat kalmadı yarım kovada kupes vardı limana çıkınca kenar balıkçılarına dağıttım.
|
Eyyvallaaaah anıl kardeşim allah sana daha güzellerini nasip etsin. Nerelerdesin sen yaa görünmüyorsun hiç?
|
Serkan biraderim, istanbuldan ahmet, manisalı öner kardeşim, tuncay abi, alp limoncuoğlu, sevgili yağız ve taygun abi yorumlarınızdan dolayı hepinize çok çok teşekkür ediyorum. sizinde oltanız her daim dolu gelsin inşallah.
|
Mustafa biraderim seni tebrik ediyorum iyi av yapmışsın hele Dülgere bayıldım bende seneler önce bir tane kiloluk yakalamıştım bana çok enteresan gelmişti balık saatlerce ölmüyor ve boğazından acaip ses çıkartıyor bilmem senin dikkatini çektimi.Eline sağlık afiyet olsun.
|
Üstad ne güzel av yapmışın maşallah;
Bir dakıka önce Zeytineline gidelim diyorduk hanımlan senin avı görünce sığacığa çevirdik rotayı :) kıyıdan madya-yengeç atabileceğim yer tarifi verirsen bir aksilik olmassa ordayım, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresim, bol avlar seninle olsun.Gelebilirsem görüşmek üzere. |
Mustafa tebrikler süpersin harika trofe ve dediğin gibi nadir bulunan bir tür afiyet olsun.
Cuma akşamı geliyorum arayacağım seni haberin olsun şimdiden bi çay içeriz bol muhabbet. Kal sağlıcakla... |
Maşallah bereketli bir av afiyet ölsun havalar bozuk gidemiyoruz senin balıklarla morel bulduk eline sağlık
|
Erçin kardeşim beklerim her zaman başım üstüne buyur gel ne zaman istersen.
|
Sağol murat kardeşim ne yapacaksın oda allahtan gelen birşey bol şanslar iyi avlar.
|
Saat 05:51. |