Tuncay GÜNAY |
23-12-2010 21:35 |
Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi
(Mesaj 97798)
yanmaaaaaaaaaaa :)merak etme sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun sadece balığa gitmek anlık mesele :)
sen çömezsen bende senin yanında stajer olayım :D ne olcakki mesele çok balık tutmak deyilki önemli olan balığa gidip keyif almak.;)sen her balığa gittiğinde müthiş keyif alıyorsunki yazılarında bile bize bunu yaşatabiliyorsun.:helal::helal:
sen zaten bana istesende ulaşamazsın :deli::D:D:D:D
|
haklısın üsdadım allah sağlık sıhat verdikten sonra biz seninle çokkk balığa gideriz. paşa tutmanın inceliklerini püf noktalarını öğretirsin. dediğin gibi çok balık tutmak değil tutarken haz almak esas olan ben balık tutmayı çok seviyorum birde deniz uzak olmasa :):):)
haklısın üstadım sana yetişemem ben tutmayı öğrendim sadece ama sen onlarla iletişim de kuruyormuşşsun ben öyle duydum:D:D:D:D
kaplumbağa kaf dağındaki sevgilisini görmek için yola koyulmuşş düşmüş yola yolda orman ahalisi bunu görmüşler ve sormuşlar kaplumbağa kardeş nereye gidiyorsun kaplumbağa cevap vermiş: kaf dağının ardındaki sevdiğimi görmeye eee yol çok uzun senin ömrün yetmez demişler. kaplumbağa cevap vermiş. : olsun ona ulaşamasamda yolunda ölürüm. :):):):)
bu arada sığacıktan balığa çıkmışsın üstadım konuyu açmanı bekliyorummm :D:D:D:D:D:D
|