![]() |
Öner abi helal olsun vallaha..
Biz İzmirde duralım sen TAaaa Manisadan gel Balığı kap.. Güzel bir av günü geçirmiş olan tüm katılımcıları kutlar, Sonraki avlarınızdada başarılar dilerim. Nasibiniz bol olsun.. |
Hasan abi Öner abi ve tekrar Hasan abi :)tebrikler çok güzel birliktelik en güzelide gel odun ateşinde yavaş yavaş demlenen çay vede mangal paylaşım için teşekkürler avlarınız daim olsun ...:) abiler
|
iki hasan ustayı yakalamışsın tabiki paşalar,mırmırlar gelecek.dostluğunuz baki iğneleriniz keskin olsun.herdaim rastgele.
|
Hepinizi yürekten kutlarım gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
sanki beni bilmiyosun beni sevenlerle herzaman vakit bulur bulmaz nereye olursa olsun geleceğimi.:)yetrki seven dostlarım arasın ;)ben seni teknen var diye sevip saymıyorum ;)seninle herzaman her yerde olabilirim ben .;)çünkü senden asla ve asla çıkarım olmaz ;) bilmem anlatabildimmi;)gelirsemde sana yük olmam :D:Dçayımıda demlerim balığımıda tutarım :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sabah ilk gelişiniz anında oltaları yemliyordum ;)yemleme sırasında güzel bi vuruş almıştım o yüzden biraz geç geldim yanınıza ;)belki aklınıza başka bişey takılmıştır.;) seninle sohbet etmek senin gibi balık tutmayıda balıkçılık kurallarını iyi bilen biriyle aynı merayı paylaşmak herzaman güzel olur.:) sana bırktığım yemlerle üç mırmır yakalaman beni çok sevindirdi keşke üç deyilde otuz üç tutsaydın.:) muammer kardeşim şapka ve tişörtler gelsin hele sana burdan söz seve seve veririm.:)nede olsa herşeyinle herzaman her yerde PAŞA TEAM ı temsil edersin.:) ayrıcada ben çok sevinirim.:) |
Alıntı:
ben hiç bir zaman menfaat veya çıkar amaçlı kimseye ne sokuldum nede balığa gittim.;)gerekte görmüyorum.:) gittiğimdede yanımdaki arkadaşlarımın benden daha iyi balık tutması veya rahat etmesi için gerektiğinde kendime ait olan eşyalarımıda onlarla paylaşırım.:) ne diyelim abi kimisi öyle yer öğrenmeye veya çıkar olsun diye takılır ama bu takılmalar uzun sürmez ;)anladığım anda herşey yerinde kalır.;) on tane Hasan BALIKÇI yokki kim gelmek istiyorsa buyurur gelir.herkesle aynı anda ayrı yerlerde olamamki .:)ama fırsat bulursamda kimseleri red edemem ;) |
Önerim kutluyorum günün güzelliği resimlerden belli Hasan varsa zaten paşa
mutlaka oluyor mırmır da kallaviymiş |
Saat 09:53. |